Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 112)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • Jätkä

  Rane2:”-Osaakohan Teuvo sanoa tuon englanniksi?”

  -Teukka on sen verran kansainvälinen tyyppi, että taitaa palstan kielineroissa olla hyvin vähän pätevämpiä…

  harrastelija harrastelija

  EU:ssa saa sanoa sanottavansa oman maan kielellä, kyllä siellä kielenkääntäjiä on pilvin pimein Suomen hyvän koulutuspolitiikan ansiosta. Sitäpaitsi kuinka englanti voi olla valtakieli, kun maakin eroaa joukosta?

  Noista vaakeista näkee hyvin, että jos vihreä liitto ja vasemmisto yhtyvät, niin se olisi suurin puolue! Teemat ovat molemmilla yhtenäiset; – kunnianhimoisena tavoitteena on Suomen elintason laskeminen, jakaa velkarahat keskenään ja olla tekemättä oikeata työtä!

  Visakallo Visakallo

  harrastelija: ”-kunnianhimoisena tavoitteena on Suomen elintason laskeminen, jakaa velkarahat keskenään ja olla tekemättä oikeata työtä!”

  Voiko tuota enää selkeämmin sanoa! Vihervasemmiston maailmankuvassa työntekijällä ja yrittäjällä on vain sivustakatsojan ja maksajan rooli. Heitä tarvitaan vain syntipukeiksi milloin mihinkin, kun oma poliittinen agenda sitä tarvitsee.

  Apli

  Oma ehdokas meni läpi, hyvä Teuvo… Metsien mies saadaan just oikeaan paikkaan hoitamaan isänmaan ja metsäomistajien asiaa! Maurin kanssa tiukka pari.

  Tolopainen

  Sellaiset puolueet palkitaan vaaleissa, jotka ovat vähiten tehneet Suomen hyväksi ja koskaan tulevat tekemäänkään. Vihreät elävät unelmissaan, ei mitään tietoa käytännön politiikasta eikä realismista mihin eurot riittävät. Kaksi taloudellisiin väärinkäytöksiin syyllistynyttä edustajaa heiltä lähtee Brysselin koneeseen. Hakkaraista on avan turha edes sinne lähettää, toivottavasti ymmärtää antaa paikkansa pois. Ei niin minkäänlaisia edellytyksiä mepiksi,  vain persuissa hänen oli mahdollista päästä ehdokkaaksi.

  Rane2

  ”Sitäpaitsi kuinka englanti voi olla valtakieli, kun maakin eroaa joukosta?”

  Huono englanti on EU:n politiikan kanssakäymisen valtakieli.Esperanto olisi toinen vaihtoehto mutta todennäköisesti Teuvo ei hallitse senkään hienouksia.Toki ymmärrän että Hakkarainen äänestettiin Brysseliin ikäänkuin protestina,ei kukaan odota hänen siellä mitään saavan aikaan.

  nuori isäntä

  Keltaisessa nesteessä ollaan. Varsinkin, jos brexit toteutuu, saavat vihreät 3 paikkaa…. Kuvastaa hyvin sitä, että valtaväestön mielipiteissä vihreä vääristetty totuus on voittanut ja me metsänomistajat olemme tässä kieroutuneessa ajatusmaailmassa ilmastomuutoksen suurimmat syylliset. Totuudella ei väliä…

  pitkät neulaset pitkät neulaset

  En jaksa millään uskoa että Hakkarainen olisi siellä kuin nöösi koulupoika.

  Käsittämätöntä että jotkut lyö puukon selkään kaverille kyytipojaksi.

  Pienellä maalla ei ole oikeastaan varaa tuollaiseen.

   

  Rane2

  Eu-politiikasta ei koskaan tiedä,ehkäpä Teuvosta tulee vielä komissaari ja joudun syömään sanani.

  Tolopainen

  Kun entinen sahanterän terottaja valitaan europarlamenttiin, sitä nyt voidaan pitää jonkinlaisena hölmöilynä, jossa suurimpia hölmöjä ovat äänestäjät. Suomella ei oikein olis varaa leikkiä EU:n kanssa, ilman länsimaita Suomi ei ole yhtään mitään. Kaikki hyvinvointi täällä perustuu ulkomaankauppaan ja ostetuun teknologiaan ja poliittinen itsenäisyys tulee lännestä.

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 112)