Keskustelut Puukauppa Finnpulp

Esillä 10 vastausta, 211 - 220 (kaikkiaan 220)
 • kim1

  Linkolalla olisi keinot myöskin ilmaston lämpenemisen varalle…,ne keinot on kieltämäti aika rajuja,että tuskin Tolopainenkaan niitä hyväksyisi…,vai.?

  Scientist Scientist

  Tukholmalla on tietääkseni oma pellettitehdas Ruotsissa. Ja haketta tuodaan Värtanin bioCHPvoimalaan junsvaunuill joiden purkaminen on automatisoitu. Kyllä näitä erikoiseriä on tuotu aiemminkin, mm. käytetty oliivien puristusjätettä. peraatteessa kaikki biomassa käy. Ennen kaikkea Tukholmassa käytetään paljon enemmän lämpöpumppuja ja siellä on tarjolla paljon CO2 vapaata vesi- ja ydinvoimaa. Helenin johtoryhmä/hallitus voisi mennä sinne opintomatkalle !

  Visakallo Visakallo

  Suomestakin on viety suuret määrät pellettiä Tukholman lämmittämiseen. EU maksaa jotain tukeakin sille, mutta sillä ehdolla, että pelletti tosiaan viedään maasta toiseen.

  Visakallo Visakallo

  Toisaalta maksaahan Suomikin lämpölaitoksille kemeraa Venäjältä tuodusta hakkeesta ja briketistä. Eihän siinäkään ole järjen hiventäkään.

  Japine56

  Äänestetään virheitä ja vasureita, teollisuus loppuu Suomesta.

  Tolopainen

  Sanotaan näin, ett jos hallitus haluaa Suomessa jokin hankkeen toteuttaa, sitä ei mikään oikeuslaitos voi estää.

  Japine56

  Haluaako nykyinen keppihevoshallitus Suomen etua vai jotain muuta?

  Jätkä

  Mihin perustuu tuo ”Keppihevostelu”?

  Jätkä

  japine56:”Äänestetään virheitä ja vasureita, teollisuus loppuu Suomesta.”

  Yllättävää ehkä, mutta Kokkarit tuhoavat Suomen teollisuuden ja häipyvät muille maille.
  <div id=”mailtoikkunamodalPopupTo” style=”z-index: 1102;”>
  <div id=”mailtoikkunapopupMailContentModal”>
  <div id=”mailtoikkunamailModalToClose”></div>
  <div id=”mailtoikkunapopupToQuestionModal”>What do you want to do ?</div>
  New mail<button id=”mailtoikkunabuttonEmail”>Copy</button><textarea id=”mailtoikkunatextCopyClipboardSelect”></textarea></div>
  </div>
  <div></div>

  Tolopainen

  Globalisaatio pitää huolen, että Suomessa ay pysyy ojennuksessa, edes saavutetut edut ei säily. Kannattaisi ottaa todesta tuo työnteko ja kiky, täällä on maailman lyhimpiä  työaikoja ja suhteellisen korkeat palkat. Investoinneista joudutaan  taistelemaan, nyt näyttää todella pimeältä, meneekö edes yhtään sellutehdasta maaliin. Paltamo on täysin toivoton hanke ja Kemijärvi tarvitsee reippaat valtion investointituet toteutuakseen. Ei nuo alueet mitenkään houkuttele sijoittajia.

  Eiköhän nuo selluteollisuuden tessit ole myöskin eräitä maailman kalleimpia. Ainakin Suomen parhaimmat edut tuovat duunareille.

  Kemiallisen metsäteollisuuden päätuote on valitettavasti hiilidioksidi, sitä syntyy sellutonnia kohden 2,5t, eikä tuossa ole lähellekään koko totuus, kun lasketaan koko tuotantoketjun fossiilisten kulutus.

Esillä 10 vastausta, 211 - 220 (kaikkiaan 220)