Keskustelut Metsänhoito Hiilinielut

Esillä 10 vastausta, 171 - 180 (kaikkiaan 199)
 • Visakallo

  Jo yli 20% eli lähes 140 000 saa asumistukea Helsingissä. Kaukolämmön hinnan nousu lisää entisestään asumistukimenoja.

  Teufelin Zumi

  150% maanviljelijöistä elää tuella.

  jees h-valta

  Kaikki asumistukea saavat pääkaupungissa pitäisi laittaa itse kustantamaan ja hommaamaan lämmitys kämppäänsä. Ilmaston muutos vaatii että pitää elää ilman kivihiilellä tuotettua kaukolämpöä. Joten lämmitys poikki ja kaikki omaan hommaukseen. katsotaan kuinka kauan siellä kiljutaan tekoja.

  Ola_Pallonivel

  Pohjavesialueelle ei saa asentaa maalämpöä.

  Tolopainen

  Mistä pallonivel löytää sellaisen alueen, jossa ei ole pohjavettä. Siihen se kalliolämpö perustuu, että virtaava pohjavesi tuo uutta energiaa. Pohjavesi virtaa merta kohti. Vedellä on sellainen taipumus, että se ei pysy paikoillaan, jos on korkeuseroa.

  Rane

  ”Sinne on rahdattu jopa hevosia ympäri maailmaa lentokoneilla.”(Tokion olympialaiset)

  Urheiluväen pitäisi ottaa oppia puolustusvoimilta.Suomalaisten Afganistanissa käyttämä kalusto jätettiin sinne  Talebanien käyttöön.Kierrätystä parhaimmillaan.

  Tolopainen

  Jos talebaanit käyttävät kalustoa oikein, meillä on vähemmän avustettavia. Sehän on mielenkiintoista, että maa voidaan vallata sissiliikkeen toimesta lähes ilman taisteluja. Jokin tässä tarinassa ei pidä paikkaansa.

  Metsuri motokuski

  Afganistan on heimoalueita täynnä ja heimot johtavat omaan aluettaan maasta.  Kun joku (nyt taliban) tekee heitä palvelevan sopimuksen niin maan haltuunotto tapahtuu helposti. Afganistan on ihan oma maa eikä mikään normaali yhteiskuntajärjestys ja toimintatapa sovi heille.

  Puuki

  Pohjavesialueet on merkitty yleensä geol.karttaan. Jotain eroja siis on olemassa,  ja se merkittävin ero lienee pohjaveden korkeus . Ja saaattaapi olla alueita joilla ei ole pohjavettä käytännössä ollenkaan.  Onko esim. tuntureilla ja korkeilla kalliomuodostelmien alla pohjavettä  heti maan pinnan alapuolella?

  Metsuri motokuski

  Kyllä voi hyvinkin olla. Hyvin usein tunturin rinteessä on hyväkin lähde joka virtaa kuivanakin kesänä. On tullut monet kahvit keitettyä ja juomapullot täytettyä näistä tunturilähteistä.

Esillä 10 vastausta, 171 - 180 (kaikkiaan 199)