Keskustelut Tekniikka Husqvarna 550xp(g) seuraaja?

Tämä aihe sisältää 289 vastausta, 35 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi pihkatappi 2 kuukautta, 3 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 288)
 • petep

  Tuolla eräällä foorumilla joku väittä sahanneen tällä tulevalla uutuudella .

   

  Tunnustaako Arto sahanneensa ?

  Jätkä

  arto on sen kehittänyt, tottakai hän otti ensisavut siitä paketista.

  Kotimäki

  Uudempi voi olla parempi mutta ei kait se estä ihmistä tykästymästä vanhempiin malleihin? Vaikka itelläkin on kiipeilysahoina t540 v2 ja 201tcm niin jostain kumman syystä 200t miellyttää kovasti ja pääsee töihin myös… ☺ muuten sahat onkin kohtuullisen uusia. Vanhoja olisi kiva harrastella ja puuhastella mutta hyvät aihiot vaikeita löytää ja tietyn ikäisiin myös osat. 70 luvun 020 avp stihli vielä pikkuhommissa ihan hyvä ja käytän satunnaisesti fiilistelyyn. Joku tietenkin teilaa muut kun uudet ammattikäyttöön mutta töitä on monenlaisia ja tekijöitä vielä enemmän… itse sovitan aina kuitenkin sahan koon työn mukaan niin että saha ei töitäni hidasta 😎

  Kotimäki

  Niin ja sahojakin voi kutitella jos ei vakio maistu… 😉

  Jätkä

  Ensinnäkin ammattimetsurilla tai esim. pelastuslaitoksen sahana ei missään tapauksessa uutuutta, ei vaikka maahantuoa maksaisi korvausta saharemonteista.

  Vain kokeillut, hyvät mallit käyvät ja niihin voi luottaa. Akkojen touhua on raijata metsään varasahoja ja niiden varasahoja.

  Jos on vaikka kolmen sahan mies, niin tulos on, että on kolme huonoa sahaa – pitää ostaa neljäs.

  Nyt on meikäläisellä ihan eri juttu, kun sahoja olen ahneuksissani ostellut liikaa. Kaksi sahaa minulla on, joita käyttelen – tai oikeastaan kolme, kaikki  jo iäkkäitä.

  On pikku-Tilhi, on pienehkö Jonssi ja tehokas Husku. Pitäisi vain useammin sahailla, mutta laiskuuttaa. Siksi on tärkeää nykyisen huonon bensan aikana käyttää pienkonebensaa. Kyläkaupalla 5 litraa 12,90 €.

   

  Jätkä

  Niin ja sahojakin voi kutitella jos ei vakio maistu… 😉

  Nuokin sankariteot on nähty. Sahauskilpailuissa noita ”kutiteltuja” sahoja näki. Lähinnä ne olivat lenkosäärisillä poronmunien pureskelijoilla.

  Leipoi kiinni jokunen saha, potkaisi käynnistimen rikki, ym. Leikkuunopeutta ei ollut merkittävästi enemmän kuin rehellisillä kilpailijoilla.

  husku550xp

  Jos vain tekisivät tuolle 201:selle kilpailevan sahan niin hankisin heti. Vaan ei taida huski pysyä kehityksessä perässä näissä moottorisahoissa kun katselee tuota ruisku stilhiä miten se rökittää tuon 572xp:een

  kuusessa ollaan

  Olishan huskulla hyvä aihio 201 kilpailijaksi, 540T XP kun olisi saatavissa normi takakahvalla…autotunemoottori ja stihliä vastaavat voimat.

  Taitaapi vaan tuon tyypin sahojen markkinat liian pienet, että uutta versiota tekisivät.

  Lenkopetäjä

  Helmikuussa tulee uus 550xp ja g maaliskuussa.teho 3kw ja jäähytystä parannettu ainaki

  Ixus

  Husqvarnan facebook sivuilla on laskuri ja vihje uuden sukupolven sahoista. Ilmeisesti julkaisu olisi kahden päivän päästä.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 288)