Keskustelut Tekniikka Hyttysten torjunta

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 62)
 • Hyttysten torjunta

  Merkitty: 

  Tekeekö hän nykyajan offeilla mitään? Vanha teho off toimi vielläkin, vain kohta loppuu sekin, että mites eteenpäin hankinta listalle ?

 • isaskar keturi

  Totta tuokin. Olen itse sitä sorttia, joka ei ötököitä juuri kiinnosta ja oireita ei aivan alkukevään jälkeen tule lainkaan. Sympatiat kärsijöille, kun uhrautuvat meidän muiden puolesta 🙂

  hiksu

  Tuttua tuo mistä Kalle Kehveli mainitsi. Meikäläisen veri tuntuu olevan hyttysille parasta herkkua. Kutina ja isot paukamat kiitoksena.
  Thermacellin ostin muutama viikko sitten. Toimii kyllä hyvin mökin seinustan penkillä.

  Visakallo
  Kalle Kehveli

  Suomessa tehty taas myrsky vesilasiin.

  mehtäukko

  ”… vaikuttaa monimuotoisuuteen…” Mihinkä tämä kouhotus lopulta johtaa?

  MaraKet

  Taktiikka on ilmiselvä ja toimintatapana valitettavan tuttu. Vihreitä lähellä oleva Partioaitta tulee lähitulevaiuudessa jo bisnestensä ja muiden sopimustensa takia vaatimaan myyntilieltoa myös muilta kauppiailta. Asiaa ollaan paraikaa jo valmistelemassa ympäristöministeriössä EU:n käsiteltäväksi. EU ei voi valtavassa paineessa tehdä muuta päätöstä kuin kieltää karkottimen käyttämisen EU:n aluella, siten myyntikielto tulee voimaan myös Suomessa.

  Kuka antaa Suomen edustajalle mandaatin neuvotella näin järjettömän EU-ratkaisun? Kuka Suomea ylipäätään asiassa edustaa EU-tasolla? Eikö Suomi todellakaan uskalla poiketa EU-rintamasta mallioppilasmaisuutensa takia, vaikka Suomea tuskin noin mitättömässä asiassa rintamakarkuruudesta rankaistaisiin?

  Rane

  Reima Leinosen luontoystävälliset keinot hyttysten torjuntaan.

  Miten suojautua hyttysiltä? (iltalehti.fi)

  Jätkäpätkä

  Kyllähän ne hyttyset kimppuun käyvät, saunan jälkeen kun istahtaa vilvoittelemaan niin pian on monta kymmentä sääskeä sääressä kiinni ja sormen pään kokoisia punaisia paukamia sääret täynnä, vaan kun ei raavi eikä välitä niin parin päivän päästä ei enää edes huomaa milloin hyttynen pistää, niihin paukamiin ei pistä läheskään yhtä innokkaasti…

  Tolopainen

  Thermacel on katastrof, miten on mahdollista, että noin vaarallista ympäristömyrkkyä käyttävä laite on saanut myyntiluvan. Kysehän on täysin turhakkeesta, joka kuluttaa lisäksi butaania.

  MaraKet

  Kyllä oli meillä hyttysten määrä tänään aivan eri luokkaa verrattuna eiliseen. Vieno-tuuli piti siitä huolen ihan ilman Thermaceliä!

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 62)