Keskustelut Luonto Iskeekö Suomeen ilmastokrapula jo vaalien jälkeen?

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 134)
 • Iskeekö Suomeen ilmastokrapula jo vaalien jälkeen?

  Minun aikanani on kampanjoitu mm. kommunismin, maailmanrauhan, ydinaseriisunnan, nälänhädän torjunnan, liikakansoituksen estämisen, sademetsien ja Lapin metsien puolesta, ja nyt vielä maapallon ilmastonkin puolesta. Aina on näiden kampanjoiden epäilijät  leimattu mitään ymmärtämättömiksi kehityksen vastustajiksi. Vähitellen kampanjat ovat hiipuneet  ja jotain uutta on tullut tilalle. Niin käy varmasti nytkin. Ensin kuitenkin tulee ilmastokrapula, mutta mitä sen jälkeen?

 • Visakallo Visakallo

  Taitaa olla sama mies minunkin EU-ehdokkaani!

  tamperelainen tamperelainen

  Suorittava on äänestänyt puolueen ykkösketjun poliitikkoa.Ok.Noin yleisesti  ensin on valittava puolue ja sitten sieltä joku.Suhteellinen vaalitapa sitten nostaa ne suosituimmat Arkadialle.

  suorittava porras suorittava porras

  Jos 40 vuotta rivissä , niin ehkä…

  tamperelainen tamperelainen

   

  Poijjaat laittaa ääniä korkeakorkoiselle….

  jees h-valta

  Nyt oli hienoa nähdä nuorten tentissä miten asiallisesti voidaan asioista puhua ilman kenenkään silmille hyppimistä politiikassakin. Kaikki todella hienoja esiintyjiä puoluekantaan katsomatta!

  Tolopainen

  Lapsellista porukkaahan tuo oli, ajatukset joita esittivät täysin hölmölästä. Opiskelijoille 2mrd € lisää, ovat kuitenkin siirtymässä itse maksajisksi. Kymmenessä vuodessa lasku näkyisi valtion yli 20 mrd€ velkana. Vanhemmat joutaa maksaa lastensa opinnot, miksi ne rahat pitäis valtion budjetin kauttaa kierrättää. Lisäksi ikäluokat pieneen ja syrjäsuduilla on paljon oppilaitoksia, jotka ovat vajaakäytössä, kun kukaan ei kontroloi  valtion avustusten rahankäyttöä. Pikkupersu löysi kaikkiin menoihin rahaa maahanmuuton kuluista. Tuo on vaarallista politiikkaa, se johti britanniassa brexitiin. Suomessa se johtaa vain persujen vaalivoittoon. Kansa on niin hvetin tyhmää, kun jotain ulkopuolista ryhmää voidaan syyttää omasta osaamattomuudesta se tehdään. Niin tehtiin 30-luvun Saksassakin. Persut ovat löytäneet Aatun politiikasta esimerkin kuten muutkin populistit Euroopassa.

  tamperelainen tamperelainen

  Kerroppa Toloppa, mikä tuon 2015 maahanmuuttaja-aallon,joka edelleen jatkuu,hyödyt ovat? !

  Persut ainoat,jotka uskaltavat sanoa totuuden !

  Populismi Euroopassa on syntynyt typerästä politiikasta,jonka ruummiillistuma on DDR-taustainen mummeli Angela.Onneksi Itä-Euroopassa,Itävallassa ja Tanskassa on jo järkiinnytty.Toloppa on vielä yltiöliberalismihumalassa.Krapula alkaa EU-vaalien jälkeen

  Suomalaiset maailman ilmastoa pelastamaan on viimeisin bluffi.Koululaiset agitoitu maailmanlopulla uhkaamalla.Partiolaisilla ohje:Älä hanki lapsia!

  Persuilla tässäkin ainoa järkeva kanta

   

  harrastelija harrastelija

  Huumeita ja nuuskaa olivat vailla virallisesti! Muuten käyttäytyminen oli tosiaan asiallista siinä mielessä, etteivät huutaneet päälle! Perheiden tukemisesta ei ollut puhetta. Nuorille tämä näkyy olevan selviö – sinkkuna olo on ihanaa. Luulisi keski-iässä viimeistään tyhjänpäiväinen elämä jo kyllästyttänyt – silloin oikea elämä jo ikävä kyllä on mrnnyt ohi !

  Tolopainen

  Miten maahanmuuttoa vastustamalla voi saada vaalivoiton, koska ilman sitä olemme aivan pulassa, syntyvyys on kohta 40000 ja kuolleisuus yli 60000. Eikä ole miltään keinoja nostaa syntyvyyttä, perhe ei enää edes kuulu nykynuorison agendalle, se alkaa olla menneen talven lumia. En koskaan  suostuisi menemään naimisiin nykyisen aviolittolain vallitessa. Sehän tekee miehistä erotilanteessa toisenluokan kansalaisa, jolta puuttuu kaikki perusoikeudet. Meillä on sitten muka näitä yksinhuoltaja naisia, miksi erotilanteissa ei lapsia määrätä pääasiassa miehille, kun heillä on paremmat edellytykset vastata lasten hoidosta. Ne viettävät kuitenkin pääosan ajastaan päivähoidossa nykyisin, ei äidit mitään lapsia enää hoida eivät edes äitiyslomalla.

  jees h-valta

  Toloppahan suorastaan syleilee maahanmuuttajia! Kylläpä on mielipiteet. Miksi meidän väkilukumme pitäisi orjallisesti vain kasvaa? Kyllä maamme väkiluku kestää muutaman hiljaisemman syntyvyysvuoden vallan hyvin. Eläke alkaa olla sitä rataa että varmempaa kun ihmiset käsittävät alkaa itse maksamaan eläkkeensä nk. säästöeläkkeellä. Minäkin olen kymmenkunnan ikäisestä kerryttänyt ja nyt sain vaputuksen lakata maksamasta ja varrota vain 2024-vuotta jolloin säästösumma laukeaa maksuun. Myös toiselta vakuutusyhtiöltä tulee pikkusumma. Ei meidän jälkeemme tulevien työmarkkinoiden tekijöiden olisi pakko maksaa pakollista lainkaan jos asia sovittaisiin vapaaksi jokaisen itse huolehtia. Nämä vanhat jäänteet olisi syytä purkaa jolloin väestölle ei olisi mitään pkonomaisia tarpeita vaan voisimme elää vakiintuneemmin ja luontoa vähemmän rasittaen.

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 134)