Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Esillä 6 vastausta, 671 - 676 (kaikkiaan 676)
 • Kannattako sijoittaa?

  Merkitty: 

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • Metsuri motokuski

  Niimpä. Kumpi olo väärässä: nalle vai suomen verojärjestelmä ? Aika paljon pääomia on virrannut suomesta ulkomaille. Pitäiskö olla huolissaan ?

  A.Jalkanen

  En ole huolissani lapsista. Kunhan vain yhteiskunta pidetään kunnossa, he lähtevät, mutta monet myös palaavat. Lisäksi ulkomailta saadaan maahanmuuttajia ja pääomia tilalle.

  Nostokoukku

  Wahlroos unohtaa, että hän nylki kavereineen pääosan omaisuudestaan Suomen yhteiskunnalta, veronmaksajilta.

  A.Jalkanen

  Risto Isomäki Aarteen kolumnissa: Biotalous voisi olla Euroopan viimeinen iso mahdollisuus

  ”Suomesta ja muista Euroopan maista on tulossa – ja osittain jo tullut – eräänlaisia kehitysmaita suhteessa Kiinaan ja Aasian muihin nouseviin mahteihin”.

  ”Tärkein jäljellä oleva alue, jolla Suomi ja Ruotsi ovat monta askelta muuta maailmaa edellä, on biotalous eli öljyperäisten tuotteiden, betonin ja metallien korvaaminen puusta tai muusta biomassasta valmistetuilla uudenlaisilla materiaaleilla.”

  Makarov

  Tykkään kyllä Nallesta kun se aiheuttaa aina mukavasti ajatusten vaihtoa. Nalle uskaltaa sanoa ajatuksensa julki. Vaikka muistan kyllä joskus 2010-11 kun kyselin talviharvennukseen tarjouksia niin pyörittiin kuitupuulla siinä 9€ paikkeilla. Oliko peräti samalla viikolla kun Nalle sitten valitti lauantain ykkösaamussa kuinka metsäteollisuuden toimintaa rasittaa Suomessa kallis kuitupuun hinta. Tais Nalle olla osakkeen omistajien puolella.

  Varmasti 90-luvun pankkien pelastus ja yhdistämis toimissa suhmuroitiin mutta harva miettii minkälainen tragedia se olisi ollut suurelle osalle kansalaisista jos ne olisi annettu mennä nurin. Ehkä lasku näin kumminkin jakaantu tasaisemmin.

  Tolopainen

  Nallen kultamuna Mandatum erotetaan Sammosta, onko tuolla reppana pankilla suurtakaan arvoa, se nähdään maanantaina.

Esillä 6 vastausta, 671 - 676 (kaikkiaan 676)