Keskustelut Metsänomistus Kannattako sijoittaa?

Esillä 10 vastausta, 661 - 670 (kaikkiaan 676)
 • Kannattako sijoittaa?

  Merkitty: 

  Arvoisat metsänomistajat

  Mitä mieltä olette metsäyhtiöiden osakeista, ovat tippuneet vuoden aikana 25-35 prosenttia, joko ollaan pohjalla?

  Onko parempia ehdotuksia metsärahojen sijoittamiselle.

 • Makarov

  Onhan niitä nykyään sijoituksissa vaihtoehtoja mistä valita. Väitän silti kyllä aika moni kuuntelee pankin neuvoja osakepuolella. Meilläkin kun tytär täytti 18v ja kävimme pankilla keskustelemassa raha asioista, sekä samalla mihin pienen summan kuukausittain laittaisi. Olin päättänyt jo etukäteen tyttäreni puolesta että op-pohjoismaat indeksi rahasto on hyvä pitkänajan sijoitus pienine kuluineen,  niin se vaan pankin rouva esitteli kallis kuluisia rahastoja ennen kun sanoin että me (minä) ollaan jo päätetty siitä indeksirahastosta. Varmaan ne pankille tietysti tuottoisia on nuo kalliit rahastot.

  A.Jalkanen

  Hyvin ajateltu, Makarov.

  kim1

  Pankin intressit on pankin intressejä..,näinhän se menee..

  Itseäni on viimeaikoina pistänyt korvaan..lähinnä rakennusalan ahdinkoon liittyen..korkeat korot…,mutta hei..,historiallisesti ajatellen…realikorothan on hyvin maltilliset..,,nehän on miltei negatiivisia ..,elikkä paria ekp:n koronnostoa odotellessa…

  Tolopainen

  Labore osaa ennustaa taloutta yli 2v eteenpäin. Sehän on täyttä huuhaata. Talouden ennusteilla yli puolen vuoden ei ole mitään arvoa, ne ovat pelkkiä arvauksia. Kannattaa muistaa, että tuo laitos on täysin puolueellinen entinen palkansaajien tutkimuslaitos.

  Rane

  Palkansaajien tutkimuslaitoksen huippuasiantuntijat olivat sitä mieltä että ko.nimi aiheuttaa liikaa epäselvyyttä (kertoo totuuden?) laitoksen tarkoitusperistä joten he kehittivät nimen joka kertoo selkeästi (häivyttää?) tavalliselle kansalle mikä on laitoksen tehtäväkenttä…

  Laitoksen nimi muuttui: ”Vaikea ymmärtää, ettei suomenkielistä nimeä löytyisi” (iltalehti.fi)

  Tolopainen

  SAK:n uusi nimi voisi olla Ellun kanat, vai oliko se jo varattu. Eihän sillä mitään  tekemistä enää ole.

  Rane

  Afrikan Tähdet?

  Visakallo

  Silloin aikoinaan Pellervon taloustutkimus, eli PTT ennusti 90-luvun laman kaikkein tarkimmin. Kaikki muut laitokset ennustivat silloin lähes täydellisesti pieleen. Katsotaan nyt, mikä niistä osuu tällä kertaa lähimmäksi.

  Visakallo

  Björn Wahlroos: ”Suomi on kuin vanhainkoti, jonka asukkaat valittavat ja haluavat etuuksia itselleen koskaan miettimättä, mistä etuudet tulee. Ja jos heiltä kysyy, he sanovat, että kyllä lapset maksavat”.

  ”Tällaisena me ei voida jatkaa, koska me ei voida jättää koko tätä laskua lapsillemme. Ja vieläkin parempaa, ne samperin lapset ovat alkaneet päättää muuttaa pois täältä. Se onneton lasku voi jäädä maksamatta, ja laskut eivät viime kädessä jää maksamatta”.

  ”Tämä synnyttää todella voimakkaan ongelman Suomelle ja ei voi olla jättämättä ”syvää jälkeä” kannustimiin rakentaa talouskasvua”.

  ”Tämä on ihan valtava negatiivisen kierre, joka Suomen on saatava katkaistua”.

  Ola_Pallonivel

  Nalle on varsinainen esimerkki, pakeni Ruotsiin ja vältti perintöverot.

Esillä 10 vastausta, 661 - 670 (kaikkiaan 676)