Keskustelut Metsänhoito Kannattavuus

Esillä 3 vastausta, 91 - 93 (kaikkiaan 93)
 • Kannattavuus

  Merkitty: 

  Voisiko metsälehti, vaikkapa Riikilä, tehdä jutun, miten kannattavuutta  lasketaan ja kannattavuutta voidaan  tarkastella ja vertailla jälkeenpäin. Jotenkin tuntuu että täyttä pöljyyttä  säkenöi palstalla keskustelevat, onko se jotakin outoa rakettititiedettä jota en ymmärrä.

 • Visakallo

  Varmasti näin on. Toivottavasti vasemmisto ja ay-liike eivät tee nyt samaa virhettä kuin silloin 90-luvun lamassa, että uhkasivat yleislakolla tilanteessa kun rahat olivat jo loppu. Jos olisivat silloin suostuneet Sorsan yhteiskuntasopimukseen, laman vauriot olisivat olleet huomattavasti pienemmät.

  Tolopainen

  Jos persuja äänestää vajaa puoli miljoonaa ihmistä ympäri maata, ei heillä mitään yhteistä intressiä ole. Suuri osa on protestiääniä. Jatkavat maailman parannusta Esson baarissa. Olipa puoluejohto ministeriaitiossa tai ei.

  R.Ranta

  Jokohan Tamperelainen on exceliin rakentanut yhtälö, koka kertoo kuinka jobbarin käy, kun ostaa metsän, haakka puut pois ja myy maapohjan. Paljonko puista pitää saada, että saa edes omansa pois. Kun tietää metsätilan hankintahinnan ja arvio paljaasta maasta saatavan myyntihinnan, niin yhtälöön jää enää yksi tuntematon eli se, paljonko puista pitää saada, että saa omansa pois.

  Pieni eikä mikään rakettitieteen vaiva, joka kertoo, että Mutu on usein aika petollinen kaveri.

  Tappioilla ei voi rikastua.

  Veroilmoituksessa on muutama virke, joka aika yksiselitteisesti kertoo metsävähennyksen tarinan ja jonka minusta  jokaisen metsänomistajan on syytä lukea.

Esillä 3 vastausta, 91 - 93 (kaikkiaan 93)