Keskustelut Metsänomistus Kenen kuuluu maksaa?

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 111)
 • Kenen kuuluu maksaa?

  Merkitty: 

  Ilmastopaneelin pääjehu Ollikainen kauhistelee alvariinsa medioissa, miten vastuuttoman metsänhoidon takia ilmastotaakka kohdistuu päästöihin ja tulee veronmaksajien maksettavaksi. …le sehän on oikea osoite! Aiheuttaja maksaa. Uskomatonta logiikkaa, että kun joku (metsänomistajat) eivät suostu siivoamaan toisten (päästöjen aiheuttajat) aiheuttamaa ilmastonmuutosta, niin nielujen ylläpitäjää yritetään saada maksumieheksi.

  Syy lienee yksinkertainen – jonkun muun pitäisi maksaa tämä lysti. Eli Ollikainen sielunkumppaneineen ovat hyötyjiä tässä kaupassa.

 • Apli

  Jos jotain hyvää näistä EU:n metsäsotkuista tulisi se olisi ero koko puljusta, suomi ja ruotsikin pärjäisi vallan mainiosti ilman koko EU:ta..

  Visakallo

  Sitten kun Suomen ja Ruotsin Nato-jäsenyys on saatu kuntoon, jotain tuon EU:n suhteen on pakko tehdä, sillä eihän tämmöinen hyväksikäyttö voi enää kauan jatkua. Pohjoismaat yhdessä olisivat luonteva talousalue.

  Rane

  ”poliitikot ja kotiahomaiset virkamiehet, jotka ovat tuhoamassa kansallisvaltion eurostoliiton alttarilla.”

  Silloin reilu 30 vuotta sitten Sopenmäessä pohdittiin miten käy kun tämä opiskelijanuoriso etenee esim. virkaurallaan päättäviin asemiin.Silloin vasemmistoradikalismi oli hiljalleen väistymässä ja luontouskovaisuus valloitti tilaa opiskelijapiireissä.Nyt tämä luonnonsuojeluaate on joka paikassa,on helppoa eikä ole enää radikaalia.Todennäköisesti jokin uusi aate alkaa jossain vaiheessa vallata tilaa radikaaliutta tavoittelevan nuorison parissa.Hiukan pelottavaa on miettiä mikä voisi nykyään olla radikaalia kun kaikki on sallittua…

  Visakallo

  Mitä hullummaksi EU:n komission  ja sen kotimaisten hännystelijöiden meno muuttuu, sitä enemmän se alkaa ruokkia vastavoimaa, eli jotain uus-IKL:n tapaista. Sehän tästä sopasta vielä puuttuukin!

  Rane

  ”eli jotain uus-IKL:n tapaista.”

  Jep.Kun Persut on muuttunut sisäsiistiksi,hallituskelpoiseksi puolueeksi.Todennäköisesti on seuraavassa hallituksessa.Protestimielialalle on löydettävä uusi kanava ilmaista itseään.

  Puuki

  Skinheadit edustaa monissa kaupungeissa niitä ”vastavoimia” jollekin .En tiedä sitten miten paljon niitä on ja mitä vastaan. Mutta ”perinteisesti” hakaristiporukka ei hyväksy  mitään muuta kuin oman ideologiansa.

  Ihan älytöntä liki 1 mrd/v. jotain ennallistamiskuluja, kun oikeasti itse asiaan (ilmastonmuutoksen hidastaminen ja monimuotoisuuden lisääminen) nyt esitellyt toimet ei edes toimi.     Joku punvihriä yritti kertoa palstallakin miten koko ennallistamisen kustannus Suomessa olisi vain 1 mrd mutta se olisi oikeasti n. 10 mrd/10 v.

  Tuossa uusimmassa ns. vihreässävallankumouksessa on varmaan myös Keski-Euroopan metsäteollisuus jotenkin mukana (lobbarit) kuten oli aikoinaan GP:n kampanjassa saada Suomen metsäasiat huonoon valoon feikkikuvilla aukkohakkuualueista.

  reservuaari-indeksi

  Hyvä poijjat, nyt alkaa olla ryhtiä. Kuuman ryhmän älymystön kärkietenijöiden linjat on näköjään ammuttu suoriksi. Jo tänä syksynä, tai viimeistään v:n p:stä toimeksi!

  Vastuullisina toimijoina varmaankin muistatte ilmoittaa tp-utvalle kun EU-eron aika on. Samoin havainnot kansannousun käynnistymisestä.

  Leena

  Visakallo

  Se oli rehellistä ja suoraselkäistä EU:n kautta elantonsa saavan puhetta! – Hyvä Leena!

  mehtäukko

  Historiaa on kirjoitettu vähemmistäkin teoista!

  Tämä vihreä ennallistamishulluus kun eu:n puolelta vain kiihtyy eurostoliiton rahapolitiikan ja ryssän aiheuttamien kaaosten mukana! Näin kansat ajamalla ajetaan toisiaan vastaan ja ahdinkoon.

  A.Jalkanen

  Kun katsotte EU-jäsenyysaikaamme taaksepäin, se on kuitenkin ollut hyvää aikaa, eikä ole mitään estettä etteikö voisi olla hyvää aikaa edelleenkin. Venäjän ja Kiinan valtapyrkimyksiä vastaan on helpompi kamppailla porukassa. Valtavan velkataakkamme lyhentäminen käy helpommin kun emme aseta kaupan esteitä meidän ja EU:n välille. Britannia on nyt varoittava esimerkki tästä.

  Venäjää vaivaa valtava alemmuuskompleksi, kun sillä on pinta-alaa ja resursseja, mutta ei juuri minkään alan tuloksia tuolta ajanjaksolta jonka Suomi on ollut EU:n jäsenenä, vaan Venäjän kansa on vähentynyt ja köyhtynyt. Fossiilisia energioita osaavat pumpata maasta, mutta se ei ole huippuosaamista.

  Sen sijaan Kiina on toista maata: taloudellisen menestyksen myötä sen ego on pullistunut niin isoksi, että se kuvittelee olevansa voittamaton ja voivansa levittää aatteensa muuallekin kaupan keinoin. Saksa on nyt varomaton kun se myy strategisia kohteitaan kiinalaisille. Hong Kongin sieppaus taustalla hyvänä onnistuneena manööverinä ja Taiwan on seuraavana listalla.

  Summaisin siis, että isot haasteet kannattaa ottaa vastaan EU:n ja tulevaisuudessa myös Naton jäsenenä eikä yksin.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 111)