Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 87)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • Visakallo Visakallo

  Kerttu: ”Täällä niihin pohdittuihin kirjoituksiin olen 20 v aikana törmännyt muutaman kerran. Vertaisarvioituihin jne. en kertaakaan, muutamaa linkkiä lukuunottamatta.”

  Jokainen meistä voi osaltaan nostaa tai laskea palstan keskustelujen tasoa.

  ROKS ROKS

  @ Pystykorvat, kyllä täällä riittää puulle kysyntää. Itse voit tilata kaikki mahdolliset julkaisut ja ihan niin moneen kertaan kuin pörssisi kestää puun kysyntää ylläpitääksesi.


  @Scientist
  , itse pidän huolen siitä, etten solvaa muita. Se on turhaa ja hedelmätöntä.

  Itsellä sen verran paksu nahka ettei itseeni kohdistuvat solvaukset liikuta tuon taivaallista. Osakseni olen jotakin saanut, mutta hyvällä maulla ja itsekin niistä naurut saanut.

  Sitä en sen sijaan siedä, että asiallista keskustelua rajoitetaan ja moderoidaan sen vuoksi, että näkökulma ei sovi moderaattorin aatemaailmaan.


  @A
  . Jalkanen, se mikä on mielenkiintoista on subjektiivista, mutta keskustelimme kaupungistumisesta, josta päästiin lyhyesti maanpuolustukseen.

  Lienet samaa mieltä, että kaupungistuminen kytkeytyy hyvinkin vahvasti ilmastoon, vaikka siitä ei joka viestissä muistettaisi muistuttaa moderaattoreita, joten ei nyt kovin paljoa oltu off topic.


  @Mets
  älehti, miten putkiliikkeen perustaminen tms. liittyy esim. Metsänhoitioon. Moderaattorin ei tulisi moderoida keskustelua omien henkilökohtaisten näkemysten tukemiseksi. Taidat olla väärässä ammatissa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  ROKS:in linjalla. Ketjuista tarvitsisi periaatteessa poistaa vain asiattomat viestit, ainakin silloin, kun niistä joku ilmoittaa. Muuten ’rikkinäinen puhelin’ yleensä palaa harharetkiltään takaisin otsikkoon. Siinä asiassa tunnen piston sydämessäni ja lupaan yrittää parantaa tapojani.

  MIISU4F MIISU4F

  Se on ihan ok jos vähän aiheesta lipeää, kun kaikki liittyy kuitenkin kaikkeen.

  TAGI-pilveen sen verran: Jospa siihen saisi muutoksen, että ne olisivat aakkosjärjestyksessä. Silloin helpompi etsiä aiheita, mihin vaikka jatkaa sitä asiaa, niin ei tarvitse välttämättä aloittaa uutta ketjua samasta aihepiiristä.

  Joskus huomaa, ettei johonkin aloitukseen tule sillä kertaa montaa viestiä mutta toinen ketju kerääkin suuren potin samasta aiheesta.

  petep

  Tästä palstasta ei ole kuin haittaa metsälehdelle .  Kolme samaa tyyppiä aukoo päätä keskenään täällä oli aihe mikä tahansa.

   

  Lehti profiloituu ihan Suomi24 TASOLLE!

  pikkutukki

  Sekin kaljupinottoketju hävisi ! Jos olisi tikkuviina olemassa niin olisi mennyt tarpeeksi läheltä puuta !!

  Visakallo Visakallo

  ROKS, älä ota moderointia noin raskaasti. On ihan hyvä, että joskus siivotaan vähän isommalla luudalla. Eihän se mikään maailmanloppu ole. Kirjoitetaan uutta tekstiä tilalle, ja mistäs sitä koskaan tietää, minkälaisia helmiä sieltä taas sioille putkahtaa!

  jees h-valta

  Visan linjoilla. Tuntuu se ROKS ainakin nokilleen ottavan kun minuun niin piti viitata asiattomuuksien sallinnassa. Taisin joskus vähän jostain olemattomasta huomauttaa tosiaan. HÄNTÄ, voi kauhiata!  Ja itehhän minäkin olen hiukan siivoamista pyytänyt, ei haittaa. Joillain joskus keulii hiukan liikaa. Rönsyily on rikkaus palstalla ja pitää mielenkiintoa yllä kirjoitella ja lukea. Vain ilkeilyt jotka kohdistuu henk.kohtaisesti johonkin nikkiin olisi hyvä siivota välillä. Ei niitäkään enää viikon päästä kannata.

  Tolopainen

  Täällä noviisit hyppii pöydille, olen keskustellut monilla palstoilla, enkä vielä ole tavannut vertaistani.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  No, ensimmäistä kertaa näin tälläisen nimimerkki ROKS:in kirjoituksen, joten aivan valtavaa menetystä palstalle hänen uloskirjautumisestaan ei tule. Ehkä Metsälehtikin selviää tuosta yhden vuosikerran tappiostaan pitkällä aikavälillä.

  ROKSin purkautuminen on minusta outoa, en ole vielä tähän päivään mennessä huomannut liian tiukkaa moderointilinjaa tällä palstalla. Tosin en tälläkertaa kyllä ole selvillä siitä minkälaisia viestejä nyt oli Ilmasto-ketjusta poistettu.

  Minä ainakin toivoisin ettei moderointi ainakaan löystyisi. Erityisesti henkilöön käyvät erinäiset terveysviittailut ja muu sellainen joutaa heti pois.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 87)