Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 87)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • Kumikettu

  Ilmastoketjusta poistui ROKSin ja miun sotaväkikokemuksia viime yöltä. Oltiin kyllä metsässäkin ja Iivanan asioita mietimme. Ei juuri ilmastoa lipaissut. Heitin heitinhuumoria.

  ROKS on omanlaisensa kirjoittajana. Varmaan yksilönäkin joskus ehdoton. Hän tekee omat ratkaisunsa, mutta mahtuuhan tänne tekstiä. Auktoriteetteja vastaan kuuluukin pitää puolensa. Pidän tyypistä.

  Tolopainen

  Ilmeisesti oli vaarana sota salaisuuksien paljastuminen ja sen takia joku ylivääpeli ne poisti.

  ROKS ROKS

  @ Visakallo, otan nämä asiat vakavasti, enkä jää tänne mielivaltaa käyttävän moderaattorin seuraksi.

  Olen usein melko ehdoton niin kuin joku edellä totesikin, ja etenkin silloin jos joku ei istu oikeudentajuuni. Pitäkää pikkumaisena tai lapsellisena, I don’t care.

   

  @ Jees h-valta, kun edellä kysyin, että miten putkifirman perustaminen liittyy metsän hoitoon, minulla ei todellakaan ollut tarkoitus sinua nälviä henkilökohtaisesti. Ikävää jos loukkaannuit siitä, että käytin tuota esimerkkinä. Enkä tietääkseni ole aiemminkaan sinua tai muita solvannut tai piikitellyt, ei kuulu tapoihin.

  @Koroituvan Taneli, en tosiaan ole täällä palstalla pitkään ollut aktiivisena, enkä ihan mahdottomasti palstalle kirjoitellut, mutta siinä mitä olen kirjoittanut, olen pyrkinyt pysymään asiassa tai ainakin asiallisena, toisin kuin eräät.

  Ja kyllä Metsälehti varmasti pysyy pystyssä ilman minuakin ja keskustelijatkaan tuskin menettävät mitään vaikka täänne en enää kirjoittelisi, saatte elää omassa kuplassanne, kun sinne ei tunnu erkanevat näkökannat sopivan.

  Moderaattoreita tarvitaan, mutta tämän palstan moderaattori hoitaa pestinsä mielestäni huonosti. Kaikenlainen hölynpöly ja toisten solvaaminen käy kyllä laatuunsa, mutta eriävät näkökannat siivotaan pois.

  @Kaikille palstalaisille, kiitokset kaikille tasapuolisesti!😊 Olen oppinut täältä paljon ja kaikilta jotain. Täällä on mainio kirjava porukka tosi rautaisia ammattilaisia ja rohkeita pioneerejä erilaisine taustoineen.

  Olisi ollut hienoa päästä sisään tähän yhteisöön, ja kernaasti osallistuisin tapaamisiin metsäpäivillä. Olisi mielenkiintoista nähdä paikan päällä ja historiikin kera, mitä on saatu aikaan. Etenkin harjavallan pioneerin h-haapa viljelmät kiinnostaa.

  Jatkan palstan lukemista tulevaisuudessa pois kirjautuneena, kun se onneksi vielä onnistuu.

  Kumikettu

  Hyvää eloa tulevaan ROKSille!

  Visakallo Visakallo

  Olen melko varma, että ROKS tulee tänne vielä takaisin uudella nimimerkillä.

  jees h-valta

  Unohdetaan nokittelut ROKS jos sellaista on edes ollut. Ei ainakaan ole minusta kiinni, olet tervetullut palstoille edelleen ja myös haapaviljelmien tarkistukseen kunhan saan sen tapaamisen joskus aikaiseksi. Todennäköisesti kuolen ennen työpöhkötysteni alle. Kuullaan ja nähdään!

  Tolopainen

  Niin eihän se putkiputiikki kuulu tänne, muuta sehän kuului Jessen metsänhoitoon. Siellä teki kaikki stragediset suunnitelmat kuitenkin, kun eihän siellä liikkeessä asiakkaita käynyt. Haavikot alkaa ollakin harvinaisia ennen niitä oli Metsähallituksen huonosti hoidetuissa metsissä.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ei pidä paikkaansa että täällä moderoitaisiin mielipiteen poikkeavuuden perusteella. Voin sanoa yli 10 vuoden kokemuksella. Joku muu syy oli tapahtuneeseen.

  jees h-valta

  En myöskään ole tuollaista humioinut. A.J. kyllä kokenut oikein. Ehkä se oli ylilyönti kun huomauteltiin kirjoittjien toimesta pienestä alatyylin leviämisrepsahduksesta. Tuli hiukan terästettynä paluu moderointiin.

  ROKS ROKS

  @ A. Jalkanen ja Jees h-valta, ei pidä paikkaansa. Tämän palstan asiallisimmasta päästä oli keskustelun sävy.

  Ei tietenkään ole aikaisemmin moderoitu eriävistä mielipiteistä, koska olette kaikesta muusta niin herttaisen yksimielisiä paitsi metsänhoidosta. Siitä kepunkin mielestä saa olla erimieltä, mutta kun asia sivuaa kepulle arkoja aiheita, niin johan moderoidaan.

  Mutta, nyt, adios!

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 87)