Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 87)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • Rane

  No ei ole helppoa Metsälehden moderoijallakaan.Kauhea kiire ja aina moititaan.

  jees h-valta

  Miisu, rajaa kuvakoko. Aika pieni paketti menee läpi. Olikohan jotain 5 gt. Paljon useammin lähettäisin myös kuvia mutta kyllästyin jatkuvaan säätämiseen kuvakoosta joten lakkasin ja laitan joskus oikein harvakseen.

  Gla Gla

  Itse harjoitan omaehtoista moderointia. Esim. metsäkanalintuviestiketjua en ole jaksanut enää pitkään aikaan seurata. Pikainen visiitti siellä osoitti, että linjaa ei ole tarvetta muuttaa. Harmi sinänsä, mutta jos trolleista ollaan pahoillaan, antaa niiden kuitua pois ihan itsestään. Se ainakin on tehokkain tapa, miten itse voi asiaan vaikuttaa. Ellei sitten nauti tuollaisesta jutustelusta.

   

  Petkeles Petkeles

  Tällä palstalla Trolli on yleisnimi keskustelijalle joka viljelee älykästä sarkasmia joka näyttäytyy käsittämättömänä sellaiselle keskustelijalle joka ei huomaa omien ajatustensa inhimillisiä samankaltaisuuksia suhteessa niihin ajatuksiin joita pitää virheellisinä.

  Berza

  Alkuun luulin Roks.in tuon Metsä-lehden tilaamisen perumisen olevan huumoria, mutta näköjään tosissaan tuossa on oltu.

  Mikäpä siinä, todella rankka uhkaus 🙌🙌

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jeps123.

  Kun katsot lähettämääsi viestiä, siinä nimesi alla lukee Muokkaa. Siitä kun painaa pääsee muokkaamaan viestiä.

  Moderoinnille pyyntö että Metsäkanalintuketjusta voisi siivota pois kaikki viestit jotka ei liity otsikkoon.

  En ole hakkeroinut mitään enkä tiedä kenenkään profiilitietoja paitsi ne julkiset jotka kukin haluaa näyttää.

  Jeps123

  @Mode Anna tekstien olla, on hyvä juuri noin!

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Profiilin tiedot eivät näy muille kuin sinulle itsellesi. Kun klikkaan nimimerkkiäsi, minulle näkyy vain nimimerkkisi, siis julkinen profiilisi. Vain sinä itse näet ei-julkisen profiilisi.

  Semmoinen juttu vielä että myös täällä voi saada bannia jos riehaantuu liikaa. On olemassa ennakkotapaus, eli Anton Chigurh laitettiin joksikin aikaa jäähylle.

  En ymmärrä miten Metsähallitus liittyy metsäkanalintujen pesien tuhoojiin. Ennallistamalla riekkosoita?

  Jean S

  Pari yksityiskohtaa:

   

  1) Anneli ei ole töissä täällä

  ja

  2) Metsälehti on yksityinen lehti, eli siis eri kaveri kun vaikka Metsäkeskus tai maa- ja metsästystalousministeriö.

  jees h-valta

  No niin. Olemme päässeet taas järjen jäljelle eli yksi häirikkö häippäs uinumaan. Joka lie oikea suunta suulle suuremmalle. Kiitos Metsälehden modelle, olette hereillä!

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 87)