Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan moderointi

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 87)
 • Keskustelupalstan moderointi

  Merkitty: 

  Tämän keskustelupalstan moderointi kyllä laskee kiinnostusta osallistua keskusteluun.

  Taisin kirjoittaa viimeisen kommenttini Ilmasto ketjuun puolenyön aikoihin 26 päivä tai oliko jo 27 päivä helmikuuta ja keskustelu oli siihen mennessä ollut täysin asiallista, tosin lähtenyt hieman ilmasto aiheen ulkopuolelle, mutta ei todellakaan niin paljoa kuin muut ketjut täällä yleensä lähtee alkuperäisen aiheen ulkopuolelle. Tänään 27 päivä aamulla huomasin, että ketjusta puuttui viimeiset n. 20 kommenttia.

  Närkästyttää, koska keskusteluun osallistujat (minä mukaan lukien) ovat nähneet vaivaa tuodessaan  oman näkökulmansa ja kontribuutionsa asialliseen keskusteluun.

  Vaadin Metsälehden moderoijilta selvitystä tapahtuneeseen, ja muistuttaisin, että me keskustelijat osaltamme (tai ainakin suurin osa meistä) mahdollistamme teidänkin palkkojen maksun.

  Ps. Voisitte palauttaa loput keskustelusta tai aloittaa uuden aiheen  sillä keskustelun hännällä, jos moderoitiin pois sen vuoksi, että meni liikaa off topic.

   

 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Näyttää siellä metsäkalintuketjussa olevan edelleen poistettavaakin. Turha siellä on jankata eri hallinonalojen, järjestöjen ja yritysten kuulumista yhteen.

  Jos sellaisissa asioissa on tietämättömyyttä niin kyselyille voi avata oman keskustelun, kyllä joku sitten hyväntahtoisesti auttaa.

  Omistaako jeps12345 ollenkaan peiliä?

  Toivottavast moderaattorin linja ei ainakaan löysty jatkossa.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Gla Gla

  Me jokainen voimme auttaa moderaattoria olemalla vastaamatta asiattomuuksiin. Mutta jos ei halua ottaa tällaisia kirjoittavaan etäisyyttä, silloin tietysti voi jatkaa seurustelua.

  Jalmari Kolu

  Yritin eilen kaksi kertaa aloittaa viestiketjun uudesta aiheesta.

  Foorumin ilmoitus ”Pending Moderation”.

  Samaan aikaan täällä samat kymmenen nimimerkkiä vääntävät aiheesta kun aiheesta monisäikeisen keskustelun joka ei enää liity edes ketjun aiheeseen.

  reservuaari-indeksi

  Palvelin on ollut kiireinen, ehkäpä juuri tuosta mainitsemastasi syystä. Vaikka kuulin kyllä, että eilisilta olisi ollut huomattavasti rauhallisempi kuin 3 edeltävää. Pahin porukka oli vissiinkin yhden illan iltalomilla ;=).

  Kyllä se uusi avaus menee perille kun sinnikkäästi yrität.

  Martti

   

  Jalmari Kolu

  Foorumi on mielestäni hyvä ja kirjoittajilta löytyy laajaa kokemusta ja näkemystä.

  Mutta foorumin nykyaikaistaminen olisi paikallaan. Pelkästään tekniset ominaisuudet sekä ulkoasu vaikeuttavat tiedon hakemista. Ja voisi kuvitella että uudistettu foorumi toisi lisää monipuolista näkemystä metsäasioista myös niille joiden kosketuspinta on ohut.

  Gla Gla

  Kieltämättä tämä on aika alkeellinen alusta ja muutama toiminnallinen virhekin täällä on. Mutta. Hyvin tuntuu keskustelua riittävän, joten hienompi, monimutkaisempi ja kalliimpi järjestelmä ei toisi keskusteluun mitään lisäarvoa.

  Jalmari Kolu

  No entäs jos keskustelut lisääntyisivät ja niiden laatu jopa paranisi, jos käytössä olisi nykyaikainen alusta? Gla:n kommentti vaikuttaa rehellisesti sanoen siltä että uudistusta ei periaattessa haluta.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kunnollinen hakutoiminto ja viestien lajittelun kontrolli auttaisi jo paljon.

  Gla Gla

  Lisääntyisikö ja paranisiko, määritteleekö keskustelijat laadun+määrän vai alusta.

  Ei muutosta muutoksen vuoksi, vaan tavoitteen saavuttamiseksi.

  petep

  Tuskin solvaaminen ja muuten vaan päänaukominen loppuu oli alusta millainen tahansa .

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 87)