Keskustelut Metsänhoito Kiitos ja näkemiin

 • Kiitos ja näkemiin

  Merkitty: 

  Olen useamman vuoden ajan seurannut harvakseltaan tätä palstaa. Minusta tuntuu että se on muuttunut vuosien mittaan yhä sisäänlämpiävämmäksi muutaman ukon dominoivaksi turinapalstaksi, josta metsiin liittyvän asiatiedon osuus on vähentynyt. Ahkerimpien palstalaisten postausten määrät ovat kunnioitettavia: satunnaisella otannalla jees h-valta 14103 viestiä, Jätkä 9004 ja Tolopainen 7004. Viestimäärät eivät sinänsä olisi ongelma, mutta niiden sisältö on joskus vastenmielistä. Uudehkona esimerkkinä Jätkän kommentti lukijoiden kuvat -palstan Hiilinielu 70-luvulta ketjussa: ”Asiatuntemattomat! Jatkakaa vain kommentointeja, niitä on hauska lukea. Olette suurin osa kylläkin aivan väärän lehden väärällä palstalla. Tämä on tarkoitettu metsäalasta edes jotain tietäville. Eikä metsäalan asiantuntijoiksi itseään luuleville.” Tyyli ei kyllä uusia keskustelijoita palstalle houkuttele.

  Olenkin nyt todennut monissa kysymyksissä asiantuntemattomana olevani väärän lehden väärällä palstalla ja päätin lopettaa seurannan kokonaan. Ei palsta minun lopettamisessani yhtään mitään menetä, mutta arvelen sen nykyisen linjan pitävän monia potentiaalisia kirjoittajia loitolla.

  Ettei vallan kritiikiksi menisi, totean palstalla toki olevan hyviäkin keskustelijoita. Esimerkkinä heistä Korpituvan Taneli, omaa sukua Vaari, jonka tasapuoliset perustellut viestit ovat aina olleet mainioita luettavia.

   

 • mettämiäs

  ”mettä-ämmä vaan jatkaa valitsemallaan linjalla. Suoranainen uhkailu on tosin tähän asti puuttunut. Minkähänlaiselle korokkelle hän toivoo pääsevänsä? Olisko Tangomarkkinat mitään?”

  Mitä ihmettä Jätkä mahtaa tarkoittaa em. kommentillaan? Ollaan kuitenkin positiivisia -> Jätkä näyttää olevan ihan kehityskelpoinen nuori mies; yo. kommenttia ei ole vielä moden toimesta poistettu…