Keskustelut Puukauppa Korona levinnyt sahalle.

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 127)
 • Korona levinnyt sahalle.

  Merkitty: 

  Ei hyvältä näytä.

  – Tilanne on analyysivaiheessa. Osa tuotannosta on keskeytetty toistaiseksi tänä aamuna. Tilanne voi olla erittäin paha Suomen yksikölle ja Lieksalle, toteaa Kohonen.
  Lieksan Binderholzin saha on tiettävästi Suomen ensimmäinen tuotantolaitos, jonka toiminta keskeytetään koronan takia.
  – Tilauskirjat ovat täynnä, mutta terveys edellä mennään. Jokainen päivä maksaa paljon. Toivon, että tilanne ei pitkity, sillä meillä on ollut vakavia ongelmia työvoiman saamisessa.
  yle.fi

 • jees h-valta

  Passittakaa rauhassa vaan. En tarvitse.

  Tolopainen

  Valitettavasti näitä täysin edesvastuuttomia ihmisiä on paljon myös hoitohenkilökunnassa. Meiltä puuttuu lainsäädäntö, joka suojelisi tehohoidossa olevia potilaita rokottamattomilta hoitajilta. Vanhuksia käy hoitamassa paljon rokottamattomia lähihoitajia. Eikä eduskunta tee mitään, sosialismi rulettaa. Työlainsäädäntö on muutenkin aivan lapsenkengissä, kun ay:lle on pitänyt jättää neuvoteltavaa, asioista ei voi säätää lakiteitse.

  jees h-valta

  Tolopan pikkuriktaattori sieltä taas nostaa päätään. Et siis haluakkaan hoitoa, edes päällesi? Toki saatat olla toivottomassa tilassa. Kerkesikö se korona kuitenkin kaikertaa liikaa?

  Rane
  mettämiäs

  Jeesin uutisten ymmärryskyky on ylivoimainen ja varsinkin todennäköisyyslaskenta on paremmin hallussa kuin palstan muilla kirjoittajilla yhteensä. Täytyy tunnustaa, että itsekin olen erehtynyt; olen luullut, että Suomi on sivistysvaltio, mutta olen ollut väärässä tosi pahasti…

  A.Jalkanen A.Jalkanen
  Jätkä

  Italia otti nyt aimo harppauksen kohti terveempää yhteiskuntaa. Siellä pannaan ”Jeessin” tasoiset pölvästit ojennukseen – vaikka väkisin, mikä onkin ilmeisesti ainoa keino saada korona kuriin ja kusipäät ruotuun. En jaksa ymmärtää, mistä noita ”Trumppeja” on näin lyhyessä ajassa ilmestynyt armaaseen Suomeemme?

  Jeessin pullahiiri on kai töissä pöpilässä. Sanotaan, että hoitajiin tarttuu hoidokkiensa sairaus = mielisairaus, joten Jeessin ”neuvonantajakin” on ilmeisesti samassa salajuonessa mukana. Onneksi he ovat niin kaukana, ettei typeryys tartu tänne.

  jees h-valta

  Kaiken takana on oikea ajoitus jota laumasielut sonnit ei ymmärrä siellä tuvan porstuassa paskaämpäriin ulostaessaan. Jätkä on jo ajastaan iät ajat tippunut, varmaan omaan kiviliitekaivoonsa. Mutta se että ottaa rokotukset silloin kun ongelma alkaa tulla iholle on viisasta ajoitusta. Ilman pakkoa silloin kun se tuodaan helposti saataville lähikuntaan. Mitä järkeä on hypätä rokottautumassa monta vuotta ennen akuuttia ongelmaa? Onhan noita jo käynyt kun kaksikaan rokotetta ei enää auta kun ne ovat pliisuuntuneet ja ikä on taas lisää karstoittanut. Pitää ottaa huomioon että on perusterveistä ihmisistä kyse eikä hätä silloin ole juuri kummoinenkaan. Nyt on ensimmäinen Moderna otettu joten lakkaa Jätkä itkemästä siellä kaivon kalmaisella pohjalla.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Onnittelut, jeesi. Hyvä päätös.

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Viikon päästä minulla jo kolmas rokotuskerta. Puolen vuoden sisällä.

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 127)