Keskustelut Metsänomistus Korruptio- onko sitä metsissä ?

Esillä 10 vastausta, 451 - 460 (kaikkiaan 490)
 • Korruptio- onko sitä metsissä ?

  Uutisista putkahtaa aika ajoin suuremman luokan korruptio-uutinen. Emer.prof. ASalmisen mukaan ”pienempiä” on tänä vuonna 30-40.! Mehtäukon mielestä paljon. Kuinkahan lie metsä-alan tila? Rakennuspuoli ollee puhtoisin…

 • Jovain

  Saatavan puolelle on jäämässä pystykaupassa, kelpaisiko paremmin. Korjuu 18 eur ja korjuun alvi sisältyy perintään, Tekee korjuun alvin osuudeksi 3,48 eur x 500 mottia ja tekee 1740 euroa korjuun alvin palautuksena. Tuskin kuitenkaan hankintalisä alvittomana korjuuna?

  mehtäukko

  Ei tuo soopa kelpaa kenellekään, pengo vaan komeroitasi.

  Visakallo

  Jovain on kuin Joulupukki!

  A.Jalkanen

  Perustele Visakallo miten Jovain on joulupukki?

  Reima Muristo

  Jovain on visakallon alter ego.

  Visakallo

  A.J:lle: Jovain kertoo uskollisesti vuodesta toiseen samat tarinat, joihin kukaan ei  kuitenkaan usko.

  A.Jalkanen

  ??

  Reima Muristo

  ”A.J:lle: Jovain kertoo uskollisesti vuodesta toiseen samat tarinat, joihin kukaan ei  kuitenkaan usko.”

  Se on sitten kuin katsoisit peiliin.

  Perko

  Veroasiantuntija voi  kertoa onko alvin takaisinmaksuissa eroja jos myynnit ovat  alle 15k € tai 30K €. Pienissä kaupoissa  sekin on  myyjän hyvä tietää että  isoissakin myyneissä alvi voi olla lähes vuoden myyjällä  rahoituskäytössä vaikka sijoituksiin . Mitä suurempi rahanvirta tuottamassa sen parempi, näin äkiseltään vois päätellä.

  Metät kunnossa!

  Jovain. Hienoa, että sait viimein laskelman kirjattua. Arvonlisäverovelvollisena lasken vuoden päätyttyä maksetut alvit ja saadut alvit yhteen (oli ne sitten korjuusta, kaivurista tai jostain muusta). Oli tulos mikä tahansa lopputulos ei piirongin lootassa muutu. Jos olen saanut esim. pystykaupasta kymppitonnin alveja enemmän mitä olen käyttänyt esim. kaivurimiehen palveluksien alveihin joudun erotuksen maksamaan seuraavan helmikuun lopussa verottajalle. Jos taas käy niin ettei minulla ollutkaan tuloja vaan ainoastaan kaivuri kävi peltoheiton mätästämässä saan verottajalta kaivurimiehen veloittaman alvin takaisin ilmoituksen jälkeen – siis normaalisti heti seuraavan maaliskuun alkupuolella.

  Oletko Jovain edellä kuvatusta verottajan kanssa jotenkin erilaisessa suhteessa?

Esillä 10 vastausta, 451 - 460 (kaikkiaan 490)