Keskustelut Puukauppa Kuitupuun hinta

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)
 • Kuitupuun hinta

  Kotimainen kuitupuu on ainakin vielä alemmalla hintatasolla ihan nimellishinnoissakin,kuin -90 luvun alussa. On tainnut muut kustannukset kyllä nousta reippaammin .Toivoisi metsänomistajien edunajajiksi ja -valvojiksi itsensä mieltävien tahojen tuovan faktat julkisuuteen. Oli aika surkuhupaisaa ,kun puunhinta herättää niinkin paljon porua,onhan se sentään ainut kustannustekijä,joka on joustanut aikojen saatossa reilusti alaspäinkin. Joten herätystä vaan MTK.n metsävastaavat ja rykäiskää kurkku selkeäksi ja selkä suoraksi kertokaa totuus kuuluvasti muillekin,älkääkä luimistelko metsänsiimeksessä.

 • aegolius

  >Nyt tuntuu olevan paras hinta hankintakuidulla moneen vuoteen ainakin meillä päin.

  Hyvä, että jossain on niinkin. Etelä-Pohjanmaan suunnalla eivät edes osta havupuun hankintapuuta. Millään hinnalla. Esimerkiksi MGoupille saa havukuitua myytyä vain jäsenet, ja ostimiehen kannustavin sanoin saatellen: ”no jos nyt et muualle saa, niin sitten…” Koivukuitu olisi mennyt ja kelirikkokelpoiset pystykauppaharvennukset.

  jees h-valta

  Nuohan ovat varsin oikeansuuntaisia kommentteja olleet MG:n ostajalta. Kai meillä jäsenillä todella oikeuksia kuuluu ollakkin. Menemme edelle niin ostojen rajoittamattomuudessa kuin hinnassakin. Ja se on ehdottomasti oikein.

  Jätkä

  Jeessilläkin ”Oman firman” koneet tulevat viikon sisään kaupanteon jälkeen ja jälki on moitteetonta. Hinta on aina vähintään vitosen parempi kuin muilla ja etumaksua väh. puolet tulee ennenkuin hakkuu alkaa…

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)