Keskustelut Puukauppa Lakko

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 602)
 • Lakko

  Metsäteollisuuden lakko alkoi.  Metsät ja luonto kiittävät.

  Lakko johtaa pitkiin metsäkoneiden seisokkeihin keväällä, joten linnut saavat myös pesiä rauhassa. Tiedän eräiden henkilöiden suunnittelevan rikosilmoitusten tekemistä metsäkoneiden kuljettajista pesintäaikaisista hakkuista.  Seurataan hakkuualueella linnunpesän tuhoamista kuvaamaalla se dronella yms. Kuva poliisille ja rikosilmoitus.  Viimeaikaisten KHO:n päätösten perusteella tuomiosta voi olla kohtuullisen varma. Viimeisen päätöksen asiasta tekee KO. Jos tutkintaa ja syytettä ei tule, asiasta voi kannella useaan paikkaan ja julkisuus on taattu monta vuotta.

 • A.Jalkanen

  Eikös KO ja KHO käsittele eri asioita eli ovat samalla tasolla. Niiden päätöksestä voi valittaa enää oikeuskanslerille tai EU-tuomioistuimeen (?).

  Arnold Layne

  Itse olen enemmän huolissani valtion kolmosluokan metsien päätehakkuista kuin ”Virkamiehen” keväthakkuista pesintäaikaan. Viherhippien psykooseja on hankala käsittää.

  Hoitamaton ja harventamaton metsä se vasta hirveä onkin. Ja altis tuhoille eikä ole yhtä tehokas hiilinielu kuin hoidettu. Tätäkään punavihreät punikit kehien sisäpuolella eivät ymmärrä, eivätkä halua ymmärtää kun on omia aatteita vastaan.

  Puu Hastelija

  Versolla ei oikein lakkoilu suju. Ei tullut kyllä yllätyksenä, että pääluottamusmies SATTUU OLEMAAN SAIKULLA lakkopäivänä. Perinteisestihän nuo ovat viettäneet lomapäiviään ym, jotta ovat saaneet täyden hyödyn lakoista.

  https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006386019.html

  Rane

  Tuolla työntekijät ovat tajunneet että liittojen johtajien nokittelu lisälakoilla voi viedä työpaikan alta.

  Tolopainen

  Suomen historian surkein lakko, jolla ei saavuteta yhtään mitään. Kolme viikkoa lakkoilua, eikä kikyt lähde, lomapäiviä menee 2,5.

  Kalle Kehveli

  Hieno homma että pojat näyttää lakkoilemalla kaapin paikan. Ei sureta yhtään, vaikka suomesta lähtisi metsäteollisuus kokonaan, kun maksuvaraa on. Keskieurooppalaiset tulevat, ja maksavat puusta kunnon hinnan ja ottavat tukit tarkoin talteen.

  Ps. sairaanhoitajien vuositulot 40.000-60.000€ vuodessa. Perushoitajatkin yltävät 40.000€ ansioihin vuodessa vuorotöissä, se heidän palkoistaan.

  petep

  Kallelehveli voi mennä provosoimaan palkkojen kanssa ihan muualle. Kaikenlaisia trolleja sitä on nähty, mutta tuo menee jo kaiken yli.

  mehtäukko

  Noinko ne ansiot ovatkin? Vasta oli tv:ssä amm. liit. henkilöt, ja kertoivat n. 2x pienemmistä summista…?!

  Korpituvan Taneli

  Kyllä kommenteista huomaa ettei ole oltu koskaan palkkatöissä. Ottakaa nyt pahvit huomioon että paperimiehillä on tämän maan kovin neuvotteluvastuskin.

  Kaksi höpöhöpö asiaa pitää alasampua:

  1. Suomen parin viikon lakko ei vielä hetkauta sellun ja paperin hintatasoa.

  2. Tehtaitten alasajoon ei juurikaan ole vaikutusta sen hetkisellä työmarkkinatilanteella. Toki sitä voidaan käyttää tekosyynä.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Rane

  Vastoin yleistä luuloa metsäteollisuuden lakot perustuvat tarkkaan etukäteissuunnitteluun.

  https://www.youtube.com/watch?v=3efW4AziWCg

   

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 602)