Keskustelut Puukauppa Lakko

Esillä 10 vastausta, 591 - 600 (kaikkiaan 602)
 • Lakko

  Metsäteollisuuden lakko alkoi.  Metsät ja luonto kiittävät.

  Lakko johtaa pitkiin metsäkoneiden seisokkeihin keväällä, joten linnut saavat myös pesiä rauhassa. Tiedän eräiden henkilöiden suunnittelevan rikosilmoitusten tekemistä metsäkoneiden kuljettajista pesintäaikaisista hakkuista.  Seurataan hakkuualueella linnunpesän tuhoamista kuvaamaalla se dronella yms. Kuva poliisille ja rikosilmoitus.  Viimeaikaisten KHO:n päätösten perusteella tuomiosta voi olla kohtuullisen varma. Viimeisen päätöksen asiasta tekee KO. Jos tutkintaa ja syytettä ei tule, asiasta voi kannella useaan paikkaan ja julkisuus on taattu monta vuotta.

 • Visakallo

  Työttömyyskin keskittyy nykyään :

  https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006413472.html

  MIISU4F

  Lainaus alkaa: MULLE: **Nyt kyllä sankoin joukoin me käymme yhteis rintamaan tätä suurta hevosiin kohdistuvaa riistoa ja sortoa vastaan,että miilaisilla  työehto sopimuksilla hevoset puuta metsistämme ajavat,onko se vapaa ehtoista ,vaiko laitumelta pakotettuna?*** Lainaus päättyi.

  Vastaus:

  Teollisuusliitolla on Erityisalojen sektori, siellä Maatalousalojen alta voisi  löytyä sorretuille  hevoisille oma karsina. Lainaus alkaa :*** Alan työntekijät työskentelevät avomaaviljelytiloilla ja niiden yhteydessä jatkojalostuksessa ja pakkaamoissa, maatilatalouden lomitustoiminnassa, eläintiloilla, ravi- ja ratsastustalleilla, eläinhoitoloissa, kotieläintarhoissa ja -puistoissa sekä muissa maaseutuelinkeinoja harjoittavissa yrityksissä. **** Lainaus päättyi.

  Hevoisten ihan omaa Tes.iä–ei löytyne alavalikosta…

  Tai liittoon kuulumaton hevoinen voi ottaa yhteyttä eläisuojelun valvontaelimiin ja vedota eläinsuojelulakiin sekä hakea itselleen korvausta oikeudellisten toimien kautta, jos ruokapalkkansa on liian pieni, vapaa-aikaa rajoitettu ja loimikin kastuu, suhteessa tehtyihin työtunteihin.

  Hevosurheiluliittoa on syytä välttää! Kyseessä on ihmisten salajuoni hevoisten saattamisessa orjuuden ikeeseen urheiluttamalla niitä ajattamalla kilpaa kuin orjia colosseumilla. Hevosurheiluliitto pikemmin parantaa ihmisen ansainta mahdollisuuksia ja jalostaa heppoja omiin takoitusperiinsä sopiviksi, kuin auttaisi pulaan joutuneita hevoisparkoja tai keksisi hyviä urheilullisia harrasteita hevoisten mielen, hengen ja ruumiin vahvistamiseksi. Nimi siis johtaa harhaan hevoista!

  Myös hevoinen voi ottaa yhteyttä Palefaceen eli Karri Miettiseen, joka on erikoistunut tekemään suosittuja RAP-kappaleita ihmisten ja ympäröivän maailman epäkohdista!! Täten hevoisten mahdollinen kaltoinkohtelu työelämässä saisi laajaa julkisuutta!

  Metsänmies

  Mtv:n uutisekstrassa haastateltiin EK:n johtajaa Jyri Häkämiestä. Myönsi Suomen kilpailukyvyn säilyneen palkankorotuksista huolimatta. Ei parantunut, mutta ei huonontunutkaan. Valitteli lakon aiheuttamista menoista teollisuudelle, ja menetetyistä verotuloista. Olisikohan ollut mahdollisuuksia sopia noista saaduista palkankorotuksista ilman työtaistelutoimia.

  Tolopainen

  Onneksi julkisen alan palkkoja ei ole vielä sovittu, neuvottelut pitää keskeyttää ja siirtää ensi vuoteen. Nyt ei ole mahdollista nostaa kuitenkaan palkkoja, niitä pitäisi laskea. Mutta  voisivat sopia, että kunnat eivät irtisano työntekijöitä, jos jatketaan nykyisiä sopimuksia.

  A.Jalkanen

  Harvinaista, mutta tällä kertaa Tolopaisen kanssa samaa mieltä.

  Metsänmies

  Vankkana ammattiliiton miehenä olen osittain samaa mieltä. Jos tämä virus aiheuttaa taantuman, kaikki tämän vuoden jo sovitut  palkankorotuksetkin voitaisiin jäädyttää. Palkkaratkaisuthan tehtiin, ennen kuin viruksesta oli tietoakaan.

  Rane

  Samaa mieltä metsänmiehen kanssa,Sipilä kehiin ja Kiky-comeback!!!

  Visakallo

  En menisi nyt vaihtamaan ministereitä, sillä näiden nykyisten kädestä syövät Sipilästä valittaneet, sekä myös toimittajatkin paljon paremmin  ne karvaat lääkkeet, jotka joudutaan nyt kansalle syöttämään.

  Uusmetsäläinen

  Mahdolliseen taantumaan jouduttaessa tarvitaan valtiolta elvyttävää finanssipolitiikkaa. Hallitusohjelma on juuri oikein viritetty tähänkin tarkoitukseen.

  Metsänmies

  En kaipaa Sipilää. Henkilönä hänessä ei ole moitittavaa , mutta tavassa tehdä politiikkaa olisi toivonut parempaa. Yritti liikaa kyykyttää palkansaajia. Käytti pelkästään keppiä, porkkana unohtui.

Esillä 10 vastausta, 591 - 600 (kaikkiaan 602)