Keskustelut Puukauppa Leimikoiden tarjoukset

Esillä 4 vastausta, 261 - 264 (kaikkiaan 264)
 • Leimikoiden tarjoukset

  Laitoin Kuutio.fi noin 800m3 kesäkorjuukelpoisen kuusitukki valtaisen leimikon. Sijainti Etelä-Savon ja Pohjois-Savon rajoilla. Paras tarjous tähän mennessä koko kuusitukkiosuudelle 67e/m3. Muutamalla kolmea eri hintaa tukkiosuudelle ( sorvitukki, kuusitukki ja latvatukki) Pari ostajaa käy vielä katsomassa leimikon ja niillä taasen runkohinnoittelu. Niin, katkonnastahan on täällä on ollut usein keskustelua. Mitä teille on tarjottu tai maksettu viime aikoina leimikostanne. Kiitos jo etukäteen jos kerrotte asiasta. Muuttujiahan on useita eri leimikoissa ja missä päin Suomea on.

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Storakin on alkanut maksaa kantokäsittelyn, veloitti aikaisemmin 0,25€ motilta. Mitä tulee ketjun otsikkoon, niin on leimikoiden tarjoukset pudonneet n. 10 % kuusitukinkin osalta. Korkein tarjous oli nuorella miehellä 69,90  tukki ja latvusmassoineen 73€. Osa ei tällä hetkellä tarjousta jättänyt. Syksyn kelirikkoon katseet siirettävä, jos lähemmäs 80 kymppiä mieliin tai kevään pehmoisia kelejä on sitten odottamaan jäävä  tämä leimikko.

  Panu Panu

  Nyt tuli uusi ennätys kantokäsittelyn hinnalle: 0,9€/m3.

  Apli

  UPM Ja Stora ja Metsäliitto viime tarjouskilpailu kantokäsittely se ainoa eli 0 euroa. En ole koskaan siitä joutunut maksamaan.

  Panu Panu

  En ole minäkään, joko sitä ei ole ollut tarjouksessa tai olen tinkinyt sen pois.

Esillä 4 vastausta, 261 - 264 (kaikkiaan 264)