Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

 • This topic has 7,135 vastausta, 90 kirjoittajaa, and was last updated 5 days, sitten by GlaGla.
Esillä 10 vastausta, 7,111 - 7,120 (kaikkiaan 7,135)
 • Me keskustelemme taas!

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • Tolopainen

  Jos nyt ensin nostetaan Visakallon eläkkeen verotus 35%:iin niin katsotaan tarviiko valtio vielä lisää.

  Visakallo Visakallo

  Se ei oikein tahdo onnistua, sillä elekejärjestelyni ovat melko monimuotoiset.

  Tolopainen

  Tarkoitin sitä lakisääteistä eläkettä, joka tulee MELA:sta kai ne sieltä jotain maksaa. Vaikka minimillä tietenkin on menty.

  Gla Gla

  Visakallo: ”Kysymys onkin verotuloista, jotka romahtavat. Jos lasketaan kertymättä tuleva autovero ja rajusti pienentyvä polttoaineveron tuotto, ollaankin jo suurissa summissa.”

  Autoveron romahdus vuoden ajaksi, joka palautuu seuraavina vuosina, ei yhteiskuntaa kaada, siksi uusien autojen myynnin sakkaus on ongelmistamme pienin. Polttoaineveron tuotto ei edes liity uusien autojen myyntiin. Mutta koska kaikki verotulot, alkaen normaalin kulutuksen alvista, romahtaa, se on ongelma.

   

  pitkät neulaset pitkät neulaset

  Alvilla on helpoin tuoda lisärahaa kassaan. Sen ulottaminen esim. vuokriin, niin mukavasti kilisee kirstuun.

  Eläkkeet nyt on tapaus sinänsä. Mielestäni on aivan selvää että eläkekatto tulee jatkossa.

  Visakallo Visakallo

  EDIT

  jees h-valta

  Kai sitä nykyihminen sentään jotain ihan eläkettäkin on itellensä maksellut. EDIT Minulla on sentään kaksikin eri vapaaehtoista eläkevakuutusta ja toisesta jota on aivan koko ikä menty tulee ihan nätti potti 65v:na. Ei ne kehtaa enää edes vakuutusmaksua siitä periä vaan matkustan vapaalla lopun aikaa.

  Visakallo Visakallo

  Myel-eläkkeeni taso ylittää kyllä reilusti suomalaisten keski-eläkeen tason, mutta on silti vain kolmasosa kokonaiseläketurvastani. Toivottavasti Tolopaisen päivä ei nyt mene pilalle. Lähden tästä raivuulle, kun on jälleen niin loistava kelikin!

  Tolopainen

  Kyllä nyt meni kahvit rinnuksille. Mutta työniloa vaan. Urakoitsija painaa motolla 10ha harvennuspalstaa. Kävin syksyllä ennakkoraivaamassa. Tänään pieni kävelylenkki rouvan ja puudelin seurassa.

  Visakallo Visakallo

  Sen verran pitää vielä Tolopaiselle tarkentaa, että Myel-eläkkeeni ylittää reilusti suomalaisten miesten keskieläkkeen tason, eli ei kaikkien suomalaisten.

Esillä 10 vastausta, 7,111 - 7,120 (kaikkiaan 7,135)