Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 7,481 - 7,490 (kaikkiaan 11,521)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • Gla Gla

  Kyse on kahdesta asiasta. Omasta fyysisestä kunnosta ja polkupyörän välityksistä. Kun otat maastopyörän välityksen, jossa eturattaassa on 22-24 hammasta ja takana 36, jaksaa heikompikin kuntoinen nousta sillä mäen. Tai jos ei jaksa, sitten taluttaa. Harvoin koko matka mennen tullen on pelkkää ylämäkeä.

  Per Ä Reikäs

  Gla, poljen ympäri vuoden, joten jotain asiasta tiedän, kyllä talutan ylämäet.

  Kymmenien polkupyörien mies 🙂

  Gla Gla

  Hienoa!

  Lasse

  Ehkä turhan teknisiä Jeeselle noi pyörän laukut ja kärryt niin Jeese vois ihan hyvin käyttää kauppa reisulla sitä tuttua 50l jätkänreppua.

  Minä eilen poljin 121km lenkin ja vieläkin mieli maassa havainnosta kuinka maaseutu autioituu ja näivettyy, ehkä vaan kiihtyvällä tahdilla.

  jees h-valta

  Aika hintavaksi tulee tuollaisen pyörän kaas kauppareissut. Mutta pääasia että on tehnyt oikein ja ajanut kauppaan polkupyörällä. Sehän kai tässä tärkein pointti. Vaikka siitä jatkaisi sitten kolmesataa kilsaa esim. möksälle autolla. Mutta ei, se ei käy laatuun, ensin polkupyörällä rourataan tavaraa kotiin ja vasta sitten lähdetään autolla liikenteeseen. Glalle voin lohduttaa etten tosiaan vastusta polkupyöräilyä vaan tätä asennehuvittavuutta!

  Gla Gla

  Vähänkin painavampi reppu ei mielestäni ole hyvä. Alkaa satula painaa.

  Toki hintaa tulee, jos pyörällä + pyörälaukuilla ainoastaan käy kaupassa. Mutta jos ajaa muitakin asiointimatkoja sekä lenkkeilee, tilanne muuttuu. Sinä Jees ajat kymmeniä kilometrejä/kerta vain siksi, että pääset kävelemään metsään. Pyörällä voi lähteä lähteä kotiovelta. Vaikka sitten aamulla töihin, töistä kauppaan, kaupasta kotiin ja kotoa sinne metsään. Veikkaan, ettet käy kaupassa vain mökkimatkalla. Eikä nyt ole kyse siitä, hoitaako kauppamatkoista 100% pyörällä vai 0%. Noiden välissä on aika paljon vaihtoehtoja, jotka ovat parempia kuin 0%.

  Hinnasta puheenollen. Paljonko maksoi Peugeotin 19″ alumiinivanteet lisävarusteena ja paljonko siihen sopiva rengassarja maksaa enemmän kuin vakiona ollut 17″? Aika paljon, mutta ei tunnu missään. Ei, vaikka tuolla hinnalla saisi jo hyvän polkupyörän, jolla ”aika hintavaksi tulee tuollaisen pyörän kaas kauppareissut”.

   

   

  jees h-valta

  En nyt aio viedä sitä suomen ”viimeistä” polkupyörää vaan hakekoon se joka enemmän sitä tarvii. Minä en.

  Gla Gla

  Näin voi kivasti kuitata puheidesi ristiriidat noloudesta ja kovasta hinnasta. Minullakin on mielipide asennehuvittavuudesta.

   

  Per Ä Reikäs

  Mikään viher piipero ole/en/olen

  Samoilla linjoilla toistaiseksi Gla.

  Per Ä Reikäs

  Tuo polkupyöräilykin on vähän kuin politiikkaa, sellaista puoluetta olekaan mistä pitäisi kaikesta,vähän jokaisesta 🙂

Esillä 10 vastausta, 7,481 - 7,490 (kaikkiaan 11,521)