Keskustelut Puukauppa Metsä alan lakkoilu

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 1,267)
 • Metsä alan lakkoilu

  Törkeää, jumalattomien suota?

  Suomalainen kateus on tunnettua!

  Yhteen hiileen puhaltaminen kadonnut,ken tietää, mutta yhteisen etumme vuoksi meillä puiden kanssa toimivilla, ole liikoja varoja Lakkoilla.

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Nyt korona-aikana vakuutuksen ottaneet ovat varmaan päässeet edelleen kiireettömään hoitoon. Terveysarvauskeskuksiin on pitkät jonot. Yksi tuttavani on odottanut jo puolisen vuotta käsileikkaukseen pääsyä. Ei taida jonot tällä hetkellä lyhentyä erikoissairaanhoidossakaan.

  Tolopainen

  Ei vakuutus vaikuta mitään hoitoon pääsyyn,  yksityiselle maksava asiakas on aina tervetullut. Hän on asiakas, ei potilas.

  Metsänmies

  Vaikka olenkin periaatteessa sitä mieltä, että yhteiskunnan pitäisi hoitaa terveydenhuolto, en karsasta myöskään yksityisiä palveluja. Tolopainen on oikeassa, että yksityisellä puolella ollaan asiakkaita. Olen jo vuosikausia käynyt yksityislääkärin vastaanotolla, jos on ollut flunssaa pahempi sairaus. Ajan saa nopeasti  ja siellä saa palvelun kertakäynnillä, tai ainakin lähetetään jatkotutkimuksiin. Lääkäri joutaa kuuntelemaan asiakasta eri tavalla, kuin terveyskeskuksessa. Maksaa tietysti kertakäynti enemmän, mutta on huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa toimintaa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ei vakuutus vaikuta mitään hoitoon pääsyyn

  Haloo, onko kaikki kotona? Terveyskeskukset ovat olleet ainakin täällä käytännössä lähes kiinni korona-aikana. Kiireettömiä aikoja ei ole jaettu. Lääkereseptin sain kyllä uusittua sähköisesti.

  Tolopainen

  Sitä sopii ihmetellä. Yksityiselle lääkärille pääsee aivan yhtä nopeasti olipa vakuutus tai maksaako laskun itse. Ei vaikuta mitään. On nimittäin tullut joskus käydyksi.

  Kalle Kehveli

  <b>”Yksityinen sairauskuluvakuutus</b> voi olla hyvä vaihtoehto, jos on vakuutusta ottaessaan riittävän terve. Vakuutusyhtiöt eivät nimittäin ota vastuulleen vakuutuksen ottamishetkellä olemassa olevia sairauksia. Ne rajataan vakuutuksesta pois, eikä korvauksia niiden aiheuttamista kuluista makseta.”

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Terveyskeskusten työntekijät (siis julkisin varoin kustannetut) ovat täällä antamassa rokotuksia, ottamassa koronatestejä ja jäljittämässä tartuntoja – myös teidän yksityisen puolen asiakkaiden puolesta! Vasta nyt kolmannesta rokotuskierroksesta etiäpäin on otettu mukaan työterveyshuolto.

  isaskar keturi

  Vakuuttamisen perusideahan on (liikennevakuutusta lukuun ottamatta, joka pakollinen), että maksetaan ennakkoon pieniä summia sellaisen vahingon varalta, johon oma vastuunkantokyky ei riitä. Tämä usein unohtuu. Esim. tonnin autossa ei todellakaan kannata pitää kaskoa, koska siinä ei ikinä tule saamaan vakuutusrahojaan takaisin. Ihmiset pitää tavan vuoksi vakuutuksia asioista, joiden kustantaminen omasta pussista olisi useinkin järkevämpää (taloudellisempaa). Siinä kyllä bisnes, joka on saanut myytyä itsensä aivan turhiin tarpeisiin. Satunnaiset erikoislääkäritarpeet varsin mainiosti kustantaa itse ja jos tulee isompaa, niin julkisen yliopistollisissa sairaaloissa saa kohtuu hinnalla parasta hoitoa, mitä saatavilla on. Aikuisia perillisiä varten en vakuutuksia (”kuoleman varalta”) pidä.

  Visakallo Visakallo

  Onko Tolopainen muistanut tehdä hoitotestamentin?

  Kalle Kehveli

  Tolopaisen tapaan meilläkin töissä ajatteli useampi henkilö. Sydänkohtauksen ja syöpien jälkeen heidän mieli muuttui täysin. On se vaan ONNI asua ja elää suomessa oli heidän kommenttinsa jälkeenpäin.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 1,267)