Keskustelut Metsänhoito Metsäalan koulutus ?

 • This topic has 50 vastausta, 17 kirjoittajaa, and was last updated juuri nyt by Avatarharrastelija.
Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 47)
 • Metsäalan koulutus ?

  Merkitty: 

  Mitäpä mieltä nykytilanteesta ja minkälaista koulutusta metsäalalla tarvittaisiin? Tästä aiheesta ”Jätkä” lyö varmaankin pajatson tyhjäksi, mutta löytyy varmaan muitakin ajatuksia?

 • eero heikki eero heikki

  Nikkarilassa tekivät yllätystarkastuksia !

  Jätkä

  Oppilaiden asuntohin ilmeisesti? Nikkarilan silloinen Johtaja / Rehtori ei ainakaan sylkenyt pulloon, sen verran pyörittiin samoissa piireissä  auskultointiaikoina.

  Hän taisi astua tuossa tarkkailupuuhassa rajan yli jopa lakitupaan asti, muistelen Axl  Smithin tyylistä puuhaa hänellä joskus olleen. Olisi kannattanut tarkkailla omaa illanviettotyyliä, että olisi aamusella ollut pirteämpi.

  eero heikki eero heikki

  Niin oppilaiden,emä kolina kuulu kun kun iso B ryntäs iltayöstä kämppään.

   

  Aimo Jortikka

  Kun minä siellä olin tulkittiin alkoholinkäyttö kohtuulliseksi kun pystyi omin  voimin siirtymään luokkaan oppitunnille klo 8.00 aamulla. Muuten ei ollut sen kummempaa valvontaa vaan opettajat osallistuivat juhlintaan muiden mukana. Meininki oli reilu eli tarjoilu pelasi molempiin suuntiin.

  Jätkä

  Meillä tuli jo 10 – 15 vuotta sitten järjestyssääntöihin maininta, että alkoholin käyttö ja juopuneena esiintyminen oppilaitoksen alueella on kielletty. Samoihin aikoihin tuli koko konserniin  (kaikkiin kuntayhtymän oppilaitoksiin ) päätös savuttomista alueista. Se tarkoitti meillä, että natsalle piti mennä vähintään puolen kilometrin päähän, ellei järven jää kestä mennä sinne savustamaan.

  eero heikki eero heikki

  Suatto olla 1985 kun viimeks olin siellä,oli 5 vrk kurssi kun siihen aikaan tuli harvennuksilla metsurivalinta puitten poistosta,

  Jätkä

  Taisi Törnin Anita kurssiosastolla olla silloin vetäjänä?

  eero heikki eero heikki

  Kylläpä oli ja Ano esitteli penkkikaatoo,joku rautapukki oli metässä mukana.

   

  Mottimasa Mottimasa

  Olen aika paljon Annelin kanssa samaa mieltä. Erityisopetusta pitäisi todella lisätä ja henkiseen puoleen kiinnittää erityisen suurta huomiota. Nykypäivänä tuolla työelämässä näkee liian paljon niitä nuoria haahuilioita joilta kiinnostus työtä kohtaan on aivan muuta kuin pitäisi olla. Tullaan kesätöihin vaikka ei vit…kaan ole kiinnostusta oppia tekemään työtä. Joka haluaa oppia, oppii kyllä ja työllistyy. Henkisen puolen asioihin kiinnitetään aivan liian vähän huomioa koulumaailmassa.

  Jätkä

  Kylläpä oli ja Ano esitteli penkkikaatoo,joku rautapukki oli metässä mukana.

  -Se oli alumiinipukki.   Kurulaiset osti sellaiset joka oppilaalle. ne on varmaan myyty huutokaupalla jo parikymmentä vuotta sitten. Meillä oli yksi koekappale. Siihen se lopahti.

   

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 47)