Keskustelut Luonto Metsäihmisten Joulu

Esillä 7 vastausta, 31 - 37 (kaikkiaan 37)
 • Metsäihmisten Joulu

  Millainen joulu teillä on ollut muinoin esim 60-70 luvuilla! Nyt on ainakin tavaraa mitä ostetaan ja höyrytään! Mitä perinteitä teillä joulussa? Hyvää ja rauhaisaa joulua kaikille palstalaisille, metsäihmisille ja hyvä tahto kaikilla! Linkkinä eräs joulunvietto!https://youtu.be/TvJW6Dqe8iI

 • oksapuu

  Nyt alkoi kyllä pahasti pelottamaan että Reima on joutunut Laitilaan…

  Leivän talo, onhan tuo varmaankin leipomo 🙂 …

  Mottimasa Mottimasa

  Miksi ihmisen elämän pitäisi olla helppoa ja vaivatonta? Kyllä se on parasta aikaa kun pääsee keskelle täkäläistä korpea metsätöihin, siellä ei puhelin pirise eikä itsekään tarvitse yrittää soittaa, ei ole kantavuutta, saa ihminen rauhassa olla.

  Betlehem löytyy myös täältä lähistöltä.

  jees h-valta

  Kyllä, Mottimasan linjoilla. Tässä omalta kohdalta joulun vietto oli nyt Tapanina loppu ja metsään oli hoppu. Kyllä oli niinmaan loistava ilma täällä. Voisi olla vaikka huhtikuun alkua ilman verrokkina. Aurinko paistoi ja suht nollakeli. Lunta juuri rippu että maa hiukan valkoinen. Pienen erämaajärven rantaa siivoten ja mieletön määrä koivua tulee tuosta työmaasta. Kun luonto on vielä aika erilainen kuin muilla kohteillani niin nautein kyllä täysillä. Yhtä isoa lahoa keloa hiukan varoen koska tuuli hiukan järveltä päin ja se huojui uhkaavasti. Mutta pysyihän se pystyssä ja nyt jo ollaan taas edetty ja pieni mäki välissä ja taas koivua lähes silmänkantaman matka.

  Visakallo Visakallo

  Metsässä työskentely on minullekin aina ollut parasta vastapainoa kaikelle sille kekkuloinnille, mitä muu yhteiskunta meille herkeämättä tarjoaa. Tosin siinä vaiheessa, kun edellinen ympäristöministerimme teki vuonna 2011 Durbanin ilmastokokouksessa Suomen metsistä päästölähteen, aloin epäillä koko alan tulevaisuutta Suomessa. En olisi voinut koskaan uskoa, miten alas jotkut suomalaisiksi itseään nimittävät voivat vajota.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Metsä antaa siulunrauhan,tänään kuntokävelin aamupäivän tiluksilla.Täällä kyllä metsä tosi luminen,uuden vuoden suojatkin taitavat olla pitkässä viivassa.Jäniksen ja hirven jälkiä piisasi,muutoin vain viima huuhtoi, kun järvenjääläkin tuli käytyä.

  mettämiäs

  Oikeiden metsäihmisten kannattaisi viettää joulua ihan muualla kuin tällaisilla keskustelupalstoilla…

  Lenkopetäjä

  Minäki kävin vaan käppäilemässä tänään palstalla.huomena saha soi taas.kyllähän se niin on että mehtässä suomalainen mies on kotonaan olipa sitte töissä,marjassa,metällä tai jotaki muuta.metsästystä harrastan myös mutta ei tuu oikeestaan enää ammuttua mitään jos ei sitte koiraa palkihe hyvästä työstä.riittää että saa vaeltaa korvessa ja seurata miten koira nauttii

Esillä 7 vastausta, 31 - 37 (kaikkiaan 37)