Keskustelut Puukauppa Metsäliiton hinnoittelu

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 130)
 • Metsäliiton hinnoittelu

  Olin 10 vuotta ko. osuuskunnan jäsenyydestä pois ja liityin takaisin. Olen pyytänyt kaksi kertaa puukaupasta tarjouksen. Kohteena 03-kuusikon harvennus, useampi hehtaari. Kohteet ennakkoraivattuja ja erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella, korjuu mahdollinen ympäri vuoden. Samaan syssyyn tarjouspyyntö hankintakaupalla toimitettavasta kuusikuidusta.

  Hinnat pystykaupassa tukille 2,5€ matalammat, kuidulle 1, 5€ matalammat kuin muilla. Leimikon koivutukista ei tarjousta ollenkaan. Hankintakaupassa hintaero kuidulle 3 € alempi kuin muilla.

  No roikutaan mukana niin kauan kun maksamattoman pois potkivat..

 • Kumikettu

  Njet gospodin Mettämakuri, pellon metsityksen tyvipöllit ovat 50% enemmän tai vähemmän monivääriä. Tiedän syyn ja hyväksyn seurauksen. Ei tohdi tukiksi tarjota niitä.

  MJO

  Aivän turha väittää, että s bonukset joutuisi itse maksamaan, kyllä sieltä tulee vajaa 1000€ vuodessa täysin jäsenyyden perusteella.

  Tuskin s-kaupoilla on joku sponsori, joka maksaa bonukset.

  Sinä joudut ostamaan s-kaupoista 20000 eurolla saadaksesi bonuksina 1000 euroa. Vai väitätkö muuta? Hommahan kannattaa, jollei ostoksiasi saa muualta 19000 eurolla.

  Metsuri motokuski

  MJO on kyllä oikeassa. Eräällä tuttavalla oli valtakunnalliseen ketjuun kuuluva autokorjaamo josta sai myös bonusta korjauksista. Hän kyllä totesi että hän on siirtänyt bonukset suoraan hintaan. Hän voi laskea tuntihintaa heti 5% jos ei ota bonuksia.

  On jotenkin vaikea ymmärtää että bonuksia ei maksaisi kuluttaja.

  Kumikettu

  Ei Suomesta löydy kauppaa, josta saa tavarat keskimäärin max. 95% hinnalla Prismaan verrattuna.

  Tämän faktan sivuuttaakseen joutuu käyttämään aikaa, joka on myös rahaa.

  Minä kylläkin ostan pääosin evääni 60 % alennuksella ja samalla pelastan maailman ja myrkytän työkaverini. Laupeudentekoja.

  MJO
  Kumikettu

  Oho, isolla kirkolla Lidl voittaa. Ei voi väittää vastaan. Totta on. Puhuin vaihtoehtoista totuutta. Anteeksi.

  jees h-valta

  Mettämakurille ja miksei kumiketullekkin, olen kyllä tehnyt silti hyvinkin talviset (ja enemmänkin) puut jo keväällä klapeiksi ja peittelin nyt syksyllä pressun alle. Mutta jatkan tosiaan suoraan luonnontaloudesta eli niin kauan kun sopivaa tavaraa uuden tien varresta löytyy poltan niitä tämän ajankohdan kevyeen lämmityksen tarpeeseen. Käyn joko avolavalla tai Valtralla (korihäkillä) varustettuna hakemassa. Riippuu onko ihan tien laidassa vai pitääkö kurvailla metsän puolelta. Kyllä tässä vielä kotvan puoli viiden jälkeen iltaseen voi metsässä käydä. Kun tulee pimeä vastaan tehdään hiukan aikaa vielä valoilla. Traktorin ja otsalampun. Tai auton ja otsalampun.

  Kumikettu

  Miekin käyn hakemassa kuusien alle tehdyt pinot uunipuita talteen motin häkkeihin, kunhan painuu yöpakkaselle eikä lahosieni mellestä. Häkeistä suoraan uuniin. Jää liiteröinti pois.

  Mettämakuri

  Jeesi polttaa kynttilää molemmista päistä, veikkaan että ensi kesänä siirryt maalämppöön.

  Puuki

  Tuo 60 % ale;n hyväksikäyttö  onkin oiva keino vähentää ruokakustannuksia.  Ei ole piloilla vielä illalla sen aamun paistokset tai jos parasta ennen pv onkin jo jossain tuotteessa ehtinyt tulla ostopäivänä.

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 130)