Keskustelut Metsänomistus Metsäpalstan hinnasta

Esillä 3 vastausta, 101 - 103 (kaikkiaan 103)
 • Metsäpalstan hinnasta

  Moroo!

  On arvioitu metsätila ja käypä arvo on noin 20 000 eur.
  Hyvä sijainti kulkuyhteyksineen, muutama kilometri
  kaupungilta. 12,9 ha.

  Montako prosenttia ylöspäin kipuaa yleensä myyntihinta?
  Onko tarjouskilpailu hyvä keino?
  Eräs vastaavan palstan myyjä myi 27 000 eurolla.

  Voi tuota verotusta…

  t. J.S

 • Visakallo Visakallo

  – Aivan ehdoton kesäretkikohde olisi!

  Jätkä

  Jeessi on kuitenkin pitänyt huolen, ettei hehtaarille keskim. pääse kertymään liikaa puuta. Keskiarvo Etelä-Suomessa on 143 kuutiota /ha.

  Tuon keskiarvon mukaan 23%:n lisäkasvu tekisi hehtaarilkasvuksi 32,89 kuutiota/v. Sitä sanoisin jo valheeksi, ellei Jeessi olisi niin perusrehellinen Satakuntalainen.

  Heiveröiset ovat ostajat Satakunnassa, kun eivät pysty ostamaan Jeessin puuntuotannon satoa joka vuosi. Entisen työnantajani tänä vuonna tekemä – vain yksi myynti – On lähellä 7000 kiintoa. Ostajana keskikokoinen saha melko lähellä, joka osti kaikki. Eikä mitään vaikeuksia maksamisen eikä puutavaran vastaanottamisen kanssa. Ostaa joka vuosi useamman kymmenentuhatta kiintoa tukkia ja monasti kuidut päälle.

  Kuitupuusta tulee ilmeisesti ”Isännättömiä puita” (Joovaanin mukaan) – ja niistä saha kääräisee isännälle kuuluvista rahoista hyvät voitot?

  jees h-valta

  Tiedä niiden heiveröisyydestä mutta kun Visakallo & kumpp. ei lainkaan lannistu myymisinnoltaan niin Satakunta vartoaa omaa aikaansa. Selvänä pystyvarastona tässä kituutetaan. Tarjonnut olen 2018:n hakkuiksi noin 1500 mottia ja toteutunut on 235,7 mottia. Kyllä, varastoon jäi. Nyt tarjoukseen tulee vuodelle 2019 noin 2000-2500 mottia riippuen ostohaluistakin. Ja jos joku per…e vielä vinkuu puupulaa alkaa palautetta mennä Groupinkin järjestelmään aika roheesti. Eikä ole edes ostohemmosta kiinni. On kuulemma senverran monta kertaa patistanut korjuuta. Ja sitä haavikkoa on kyllä vähintään 25ha:a joten Visan hiukan liiraa tuossa.

Esillä 3 vastausta, 101 - 103 (kaikkiaan 103)