Keskustelut Harrastukset Metsästäjät ilmikapinassa

Esillä 3 vastausta, 201 - 203 (kaikkiaan 203)
 • Metsästäjät ilmikapinassa

  Paikallisessa savolaislehdessä oli uutinen jossa metsästäjät ilmoittautuvat ilmikapinaan ja sanovat irti suhteensa RKTL:een.

  Ultimaatumi oli sen verran kovaa tekstia että saattaa uskoa metsastyskoiraharrastijien olevan tosissaan.

  RKTL:en tutkijoita nimitetään suorin sanoin valehtelijoksi.

  Siinä mm. kieltäydytään yhteistominnasta hirvikolaritapauksissa jäljityksestä.

  Samoin ilmoitetaan otettavan oikeus susia tavattaessa omiin käsiin, otetaan korpilaki käyttöön.

  Otan asian esiin koska tämä sivuaa metsänomistajia hiukan toiselta kulmalta. Valtaisat susilaumat kun pystyisivät rajoittamaan metsätuhoja.

  Samoin sillä saattaisi olla vaikutusta mo:n kustannuksella tapahtuvaa jokamiehenoikeuden väärinkäyttöä vastaan.

  Suoraa linkkiä artekkeliin ei ole mutta asia on esillä linkissä: http://www.adressit.com/ehdoton_vaatimus_ei_enaa_yhtaan_metsastyskoiraa_susille

 • arto arto

  Naapuri kunnassa kärysi yksi mies suden salakaadosta. kuulin että polisia enempi kuin joissain ryöstöissä ja jopa rajavartiolaitoksen helikopteri ollut paikalla. eli ruuhkaa salolla , polisia ei muuten näy juuri koskaan ja joku rattijuoppo ajelee, ilmoittaa niin ei niitä kiinnosta partiot 150km päässä et sillee . mutta lehdestä luettua 2 sutta viikolla heitti henkensä toinen luvalla ja toinen ilman.

  MJO

  huurre:
  Suorittava niitä kunniallisia metsästäjiä on vähän.

  ***********************************************

  Autoilijat vasta rikollisia ovat. Varmaan 99% autoilijoista on ajanut elämänsä aikana ylinopeutta tai ajanut myöhäisillä keltaisilla päin punaista tai ajanut pysähtymättä STOP-merkin ohi tyhjään risteykseen. Kävelijöistäkin erittäin moni on ylittänyt tyhjän kadun punaisilla valoilla ym. ym..

  Sanoisin, että on säälittävää yritystä mustamaalata jotakin ihmisryhmittymää, jostakin mistään sanomattomasta asiasta. Esim. ladannut haulikon ennenkuin on kulkenut autostaan vähintään 100m poispäin.

  Synnitön heittäköön ensimmäisen kiven. Eli kuka palstalaisista ei ole koskaan rikkonut mitään lakia tai säännöstä?

  Yleistäminen on ihmiskunnassa hyvin tavanomaista. Olen työskennellyt paljon ulkomailla ja kuulut, että suomaisista on suuriosa perhesurmaajia ja kouluampujia.

  huurre

  Kapinahenki syttyy ainakin p-karjalassa.Laillista susijahtia oli vahtimassa kolmen torven partio kokopäivän.Ei saaneet rikoksesta ketään kiinni eikä saaneet muuta kun huutelua kuunnella.

  Jätkäkielellä kolme torvea on poliisipartio.

  Ei poliisilla rahasta ja miehistöstä pula vai onko.

Esillä 3 vastausta, 201 - 203 (kaikkiaan 203)