Keskustelut Metsänomistus Metsästys

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 117)
 • Metsästys

  Itse aion jatkos sekä itseni tyttöni ja viime aikaisten amerikan tapahtumien vuoksikin kieltää aseiden kantamisen omistamillani mailla,ruokaa kyllä saa kaupasta ja tukea sossusta,mutta mun mailta sitä ei haeta enää.

 • Gla Gla

  Minusta ongelmaan ei kannata suhtautua välinpitämättömästi tai vähätellen siksi, ettei ongelmaa tunne tai ennenkin on syöty lyijytettyä lihaa. Mutta ilmeisesti nämä kommentit olivat vastaus kysymykseeni.

  https://mmm.fi/blogit/-/blogs/ei-lyijya-lautaselle

   

  Gla Gla
  mulle

  Saakos joku rahaa/lihaa ja paljonkin?

  Metsästykseen oikeuden antamisesta.

  Aseettomana eläinsuojelijana

  Kysyn vain?

  Mettämakuri

  Kyllä meillä päin on ollut sellainen tapa että maanomistajalle jonka maalle elukka kaatuu  tuodaan pieni köntti käristys lihaa tai säilykkeitä.

  oksapuu

  Kyllä metsästys-vuokrasopimukset on nykyisin ihan kauppatavaraa. Kauppa käy ja maksuhalukkuuta löytyy…

  Tolopainen

  Maanomistajia kohdellaan tasapuolisesti eli järjestetään peijaiset. Lihakeittoa kaikille tasapuolisesti. Jos lihaa haluaa, pitää osallistua metsästykseen. Vuokria emme tietenkään toisillemme maksa. Hyöty tulee hirvikannan hoidosta.

  Gla Gla

  Toistaiseksi hirvikannan hoito ei ole hyötyä tuottanut muille kuin metsästäjille.

  Planter Planter

  Täällä riistakeskuksen ohjeistuksen mukainen käypä hehtaarivuokra olisi noin 10 € /ha, kun hirvieläimiin lasketaan hirvet ja valkohäntäpeurat.

  Toistaiseksi olen pidättäytynyt vuokran perimisestä, koska en halua antaa signaalia, että hirvieläinkasvatuksen aiheuttamat vahingot olisivat noin pienet ja ne voitaisiin kuitata pienellä vuokralla ja jatkaa entiseen malliin.

  https://www.aitomaaseutu.fi/media/mets%C3%A4st%C3%A4j%C3%A4-02_2018.pdf

  Tolopainen

  Aika outo käsitys, kun hirvenpyyntiin kuluu kaikki viikonloput lokakuusta joulukulle, että siitä alkaisi vielä jotain maksaakin. Niitä luukasoja pitää metsästä vedellä ja vielä teurastaakin. Nykyisin voi hirvenlihaa ostaa alle 10€ kilo eli alle omakustannushinnan.

  Mettämakuri

  missä niin halpaa hirvenlihaa myydään? Natsihirviä voi saada pakastealtaasta kun  tarjouksessa .

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 117)