Keskustelut Metsänomistus Metsästys

Esillä 10 vastausta, 971 - 980 (kaikkiaan 1,066)
 • Metsästys

  Merkitty: 

  Itse aion jatkos sekä itseni tyttöni ja viime aikaisten amerikan tapahtumien vuoksikin kieltää aseiden kantamisen omistamillani mailla,ruokaa kyllä saa kaupasta ja tukea sossusta,mutta mun mailta sitä ei haeta enää.

 • Per Ä Reikäs

  EDIT

  Per Ä Reikäs

  EDIT

  Tolopainen

  Näyttää hirviluvat puolittuvan viimesyksystä. Taidanpa pitää välivuoden, viitsi jäniksen lihojen takia kyykkiä metsässä koko syksyä. Koko pitäjän kaatoluvat on enää neljännes 80-luvun huippuvuosista. Pakko tuon on alkaa taimivahinkojen vähentymisenä näkymään ja kotieläinvahinkoja tulee lisää, kun susilaumat etsivät ruokaa. Ei ne syömättä elä.

  Gla Gla

  Kun susien määrä kasvaa, kaatoluvat vähenee, jotta hirvien eli taimikkotuhojen määrä pysyy ennallaan.

  suorittava porras suorittava porras

  Kohonnut polttoaineen hinta, elinkustannusten nousu ja jyrkästi pudonnut pyyntilupamäärä pistävät monen hirvestäjän miettimään harrastuksen mielekkyyttä.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Riistan pyyntitilastossa on mielenkiintoista se että iso osa pienriistan pyytäjistä ei ilmoittanut saaneensa saalista lainkaan. Joko vaatimattomuutta tai sitten totta, mikä tarkoittaa että saaliit kasautuvat tietyille metsästäjille muita paljon enemmän.

  suorittava porras suorittava porras

  Sama toistuu pyydettäessä isompaa riistaa. On ”pyytömiehiä/naisia” ja” saamamiehiä”. Kun jälkimmäisessä ryhmässä käy kato ,seuraukset näkyvät.

  Per Ä Reikäs

  Susien ulvonta nurkissa kiusaa,kyllä saavat naapurien koirat haukkumaan 😜

  Per Ä Reikäs

  Vaikkakaan varsinaisesti lainkaan hyväksy, naapurissa kuitenkin asuu piru paholainen haukkuvine koirineen. No niin josko haitta eläin (rotta/hiiri) tappo apua sitten tältä paikalliselta  päällikkö

  99riistan”hoitelu yhristykseltä eres kysyi?

  Venäjältä saapunut tulokas haitta eläin hirvi poistettavapysyvästi maastamme, karhukin jo itä rajalle pysäytettävä!

  Tomperi

  Toivoisin että metsästys palaisi juurilleen, kiellettäisiin tai metsänomistajat sulkisivat liikenteen metsäautoeillä niin metsänomistajan rahapussi painaise rutkasti ja luonto kiittäisi.   Juu on metsästyskortti ja tulivoimaa on  on kyllä.

Esillä 10 vastausta, 971 - 980 (kaikkiaan 1,066)