Keskustelut Metsänomistus Metsästys

Esillä 10 vastausta, 981 - 990 (kaikkiaan 1,002)
 • Metsästys

  Merkitty: 

  Itse aion jatkos sekä itseni tyttöni ja viime aikaisten amerikan tapahtumien vuoksikin kieltää aseiden kantamisen omistamillani mailla,ruokaa kyllä saa kaupasta ja tukea sossusta,mutta mun mailta sitä ei haeta enää.

 • Metsuri motokuski

  Aika ahdasmielisiä kirjoituksia. Hyvin kuvaa suomen väestön mielipiteitä. Jos joku ei kiinnosta minua niin se pitää kieltää tai ainakin rajoittaa. Jos joku haittaa omaa toimintaa niin muiden pitää asia korjata. Mieluimmin verovaroilla sillä sitähän peritään niin paljon muutenkin.

  Per Ä Reikäs

  Pärre tokikaan kiellä muiden mailla toimintaa, kukin toimikoon tavoillaan.

  Minun maille EI saa asein tulla ja sillä sipuli/saanko tappaa lapsesi?

  Annatko luvat?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Mitenkäs Metsuri motokuski korjaisi hirvieläinkannan säätelyä vai eikö mitenkään.

  Visakallo Visakallo

  Enpä enää ihmettele, miksi Länsi-Uudellamaalla on niin paljon valkohäntäpeuroja ja kauriita. Lähes joka kaupassa näkyy olevan nyt myynnissä riistamaissia ym. ruokia metsän elukoille. Jos ei sillä ruokamäärällä elukat sikiä, niin ei sitten millään!

  urbo urbo

  se on hyvää, poro elorehu kanssa kelpaa hyvin kauriille, suosittelen

  Siten saa pidettyä talven yli elinvoimaisen kannan ja ruokintapaikalta voi valikoida ammuttavan pukin

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Missähän kaupoissa Visakallo on käynyt…piti ihan kuukkelilta kysyä ja totta tosiaan: riistamaissi näkyy olevan monenkin kaupan valikoimissa! Tehoruokkijat eivät varmaan osta vähittäiskaupan hyllyltä vaan nuo pikkupaketit lienee tarkoitettu piharuokintaan. Joka on tuomittavaa toimintaa kun sillä vain houkutellaan punkkien levittäjät pihapiiriin.

  urbo urbo

  Jauhot pölisee taas kukkahattutädeillä

  Metsuri motokuski

  Anneli: Mitenkäs Metsuri motokuski korjaisi hirvieläinkannan säätelyä vai eikö mitenkään.

  Minä en kai ole ollut rajoittamassa mitään metsästystä enkä myöskään mitään muutakaan laillista toimintaa. Itse harrastan hirvenmetsästystä ja omistan myös koiria kyseiseen tarkoitukseen. Mutta annan myös arvon niille töille tai harrastuksille joita itse en harrasta. En ole ensimmäisenä niitä kieltämässä kuten niin monet muut.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kiitos kommentista Mm. Me arvostelijat annamme myös suuren arvon metsästykselle emmekä ole kieltämässä sitä, päin vastoin: hieman tehostamista kaivattaisiin hirvieläinten osalle. Metsänviljelijöitä ja muita ulkoisvaikutuksista kärsijöitä nyppii ainoastaan se että päätöksenteko menee nyt liikaa metsästäjien tavoitteiden ehdoilla. Olisiko se kohtuuton vaatimus jos hirvieläinten kantoja alennettaisiin hieman kauttaaltaan? Jos tämä sitten johtaa siihen että jossain alueella on hirvityhjiö, suurennetaan metsästysalueita ja jaetaan saalista? Valkohäntäpeuran kantaa selkeästi alemmaksi tihentymäalueilla ja estetään sen leviäminen muualle.

  Metsuri motokuski

  Itse asiassa tuo ensimmäinen kommenttini johon kommentoit oli tarkoitettu yleensä niille henkilöille jotka ovat kieltämässä kaiken muun toiminnan kuin sen mitä itse tekevät. Jotta tämä ikuisuus jargonia hirvistä ja puutiaisista ei jatkuisi yhtään enempään niin eiköhän lopetetaan keskustelu ihan alkuunsa. Ongelmat on tiedostettu ja eiköhän ne korjaannu ajallaan. Jokainen sen varmaan käsittää että mitään eläinlajia ei voida hävittää pelkän ihmiselle tapahtuvan vahingonteon kautta. Tuohon kommenttisi loppuun vain sen verran että on paljon helpompi keskustella yleensäkin asioista kun edes perusteet on hallinnassa.

Esillä 10 vastausta, 981 - 990 (kaikkiaan 1,002)