Keskustelut Puukauppa Mhy kilpailuttaa ja osallistuu itse omiin kilpailutuksiin?

Esillä 7 vastausta, 401 - 407 (kaikkiaan 407)
 • Mhy kilpailuttaa ja osallistuu itse omiin kilpailutuksiin?

  Merkitty: 

  Kilpailutin leimikkoni Mhy:n kautta. Kävimme toimihenkilön kanssa tarjouksia läpi ja minua ihmetytti että viereisessa huoneessa istuva toinen toimihenkilö oli myös jättänyt Mhy:n oman tarjouksen joka osoittautui niukasti parhaimmaksi. Kanssani asioinut toimihenkilö kehui vuolaasti heidän omaa korjuupalveluaan (Hakkuujälki ja katkonta).  Homma alkoi hieman haiskahtamaan, otin valtakirjan pois ja jätin leimikkoni sillä kertaa myymättä, jatkossa kilpailutan leimikkoni itse ja asioin suoraan ostajien kanssa. Onko tälläinen toiminta kuinka yleistä ja onkohan se ihan laillistakaan? Paskamaku jäi.

 • Metsuri motokuski

  Muuten hyvä mutta ei toimi minusta harvennuksilla. Jos näin mennään niin vaarana on että parhaat yksilöt korjataan liian varhain.

  jees h-valta

  Remieltä huvittava kommentti: Viisainta että pystykauppa tehdään pystyssä ja mitataan siinä. Kyllähän varmasti mutta eipä hän ole rohkaistunut silti pystykauppaa tekemään. Kyllä tuollaisia ostajiakin jo on. Hyvä neuvomaan muita kun ei itse tee minkäänlaista kauppaa.

  Remie

  Siinäpä sen salaisuus , ei tarvitse pähkäillä mokomia.Miksi myydä kun korkoa ropisee joka seunti, oletteko huomanneet että puu lakkaa kasvamasta kun sen sahaa tyvestä poikki. Parhaat yksilöt säilyy näin takuu varmasti. Miksi antaa toiselle kun voi pitää itsekkin.

  Metsän ostanut

  MHY:stä jääyt huono maku! Ihmettelin miksi päätehakkaaja pistää kuiduksi tukkia, naapurin päätehakkuussa? Ensin väitti, että on mutkia ja poikaoksia ollut, seuraavana päivänä tunnusti, että ostajalta tuli määräys, kuidusta pulaa tukista ei? Joshän ei tee, vaihtuu kuski! MHY:n tekemä kauppa yli 90v vuotiaalle vanhukselle, tuskin valvoivat mitä tapahtui.. Mulle tekivät 3 kepposta, jolloin sanoin itseni irti heidän kepposteluistaan!

  oksapuu

  Voi herran lettas…

  Taannoin erään ”ison firman” motokuski sanoi suoraan että nyt tuli sellaiset tukintekoohjeet että tukin teko on mahdotonta. Harvennusta tehtiin…

  Eräs toimija taas teki hirrenveistäjälle tukkia ja vientiin kuitupölkkyä. Hinta ja laatuvaatimukset oli MO:lle ihan kohdallaan. Ihan omakohtaista kokemusta juu…

  Jokainen valitsee aina ne yhteistyökumppaninsa itse tarpeidensa ja tilanteen mukaan. Ne naapurin hakkuut on pahoja ne…

  Rane

  Mikäs oli tämän ”Metsänostanut” naapurin metsässä hakannut firma?

  Visakallo Visakallo

  Naapurin hakkuun tietoja ei ole voinut luovuttaa kuin tämä mainittu yli 90 vuotias, vai mitä Metsän ostanut?

Esillä 7 vastausta, 401 - 407 (kaikkiaan 407)