Keskustelut Tekniikka Mikä on \"oikea\" raivuri nykyään?

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 65)
 • Mikä on \"oikea\" raivuri nykyään?

  Mikä näistä nykysahoista on ”oikea” raivuri? Ärhäkkä kiihtymään ja sellainen että käsivartta vahva rankakin menee mukisematta, ei mikään risutrimmeri siis. Pitäis laittaa uus mutta kuka näistä nykyään selevän ottaa… 🙂

  Husse tai Stihl, miksei Jonseredkin? Suosituksia?

  Kiitos!

 • Tolopainen

  Esim. tämän lehden kuuluisi sulkea sinut pois tältä palstalta. Henkilöön menevien kirjoitusten takia.

  Visakallo Visakallo

  Niin kuka täällä voisikaan lähettää ja kenelle laskun?  Tässä on nyt se ongelma, että meillä ollaan ihan oikeasti raivattu jo melkoinen määrä hehtaareita niillä kovapalaterillä. Miten on Tolopaisen itsensä laita?

   

  wanhajätkä

  haitanneeko tuo kumpaakaa, visa sahhaa kovametallilla ja tolo ei. mitäs tuosta vänkää.eikä kumpikkaa oo toisen mielestä oikeessa…mitä sen on väliä

   

  Rane2

  Autot ja raivaussahat ovat nettikeskustelujen Pandoran lippaita.

  Hiluxmetsuri

  Siinä vaiheessa kun alkaa Soliferissa olemaan sen verran kierroksia että se on katoamassa tunturin taakse, niin kannattaa miettiä, että onko se minulta pois jos toisella on saha-asiat omasta mielestään kunnossa…

  wanhajätkä

  Juuri näin. Sama ois minusta Ranen mainitsemassa auto osiossa. Miksi arvostella toisen valintoja joista jokainen kuitenkin itse vastaa.

  Mopohan se keulii ja aikansakuluksi vähän viihteellä provosoidaan ja tullaan provosoiduksi

  Jätkä

  Pitäisi avata ketju naisista. Jokainen kehuisi omaansa, ainakin jos eukot lukee näitä juttuja.

  Burl

  Harvemmalla kommentoijalla on kattavaa kokemusta eri merkkien uusista malleista pitkäaikaisessa työkäytössä, ts. kymmenkunta sahaa kullakin vähintään kymmeniä hehtaareita sahattuna.

  Sen parempaa kompetenssia ei itsellänikään ole, mutta Stihlin 460 pelannut jokseenkin moitteetta.

  Jätkä

  Ammattiraivaajat ovat myös ottaneet460:n hyvin vastaan. Osaltaan he ovat myös kiitelleet piirimyyjän hyvää huoltoa ja joustavuutta myös lapsentaudeissa, joita on ollut.

  Puuki

  Mulla on ollut varasahana hq rx 252 ja ihan hyvin pärjää vielä  uudemmille sahoille, vaikka on sillä on jo ikää. Aika vähän  sahattu ; meni käynnistin rikki eikä varaosina sitä löydy ihan helposti.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 65)