Keskustelut Luonto Onko Suomen Ilmastopaneeli oikeasti puolueeton?

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 188)
 • Onko Suomen Ilmastopaneeli oikeasti puolueeton?

  Kun on seurannut Suomen Ilmastopaneelin julkaisuja, ei niitä kyllä parhaalla tahdollakaan voi sanoa puolueettomiksi etenkään metsätaloutta kohtaan. Varsinainen metsätalouden edustus ja tietämys näyttää puuttuneen jo alusta alkaen. Kontrolloiko todellisuudessa mikään tai kukaan paneelin toimintaa ja kokoonpanoa?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_ilmastopaneeli

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Katselin Hesarin arvokarttajuttua jossa oli setvitty kokoomuslaisten eroja. Itse luulisin osuvani vihreiden ja keskustan välimaastoon, jossa on tuolla kartalla RKP!

  http://www.hs.fi/politiikka/art-2000007836482.html

  Puuki

  Häkkäsen Antti on ihan origossa. Mitähän se tarkoittaa ? Ei ole mielipidettä mihinkään suuntaan vai että on kaikkien kanssa yhtä mieltä kaikesta  ? Vai että ei kuulu mihinkään ?

  Joskus tuntuu itsestäkin siltä, että ei kuulu oikein mihinkään vaikka kuuluuhan sitä kuitenkin aina johonkin.  Jos ei muuhun niin veronmaksajiin. Verottaja on aina kiinnostunut , kun se lähettää milloin minkäkinlaisen kirjeen ; tee sitä , tee tätä, maksa veroja lisää , korjaa veroilmoitusta, lähetä selvitys  tai jotain muuta toimintapainotteista maksuohjetta tulee joka vuosi ja välillä muulloinkin.   On se hyvä kun joku aina muistaa mukavalla kirjeellä.  Nykyään tosin useimmiten tulee sähköisenä mutta jonkinlainen kirje kait se on sekin.   Joskus lähettäjä on esim. Lappeenrannasta, joskus Jyväskylästä , kerran oli jopa Rovaniemeltä. (Sen joku verotäti tms. kertoo ilmoituksen lopussa) riippuu mistä veroasiasta on kyse, että missä päin Suomea asiaani milloinkin  käsitellään. Se jännittää aina melkein eniten; mistähän nyt tuli postia ?    Ja parasta siinä  on että se työllistää.  Moni saa olla töissä veroviraston eri toimistoissa ympäri maata lähettelemässä muistutuksia ja muita tiedotteita tietysti pullakahvien ja lounaiden ym. norm. päivän taukojen välillä.   Siinä kokkee jotenkin ikään kuin osallistuvansa maan pyörittämiseen; Melkein niin kuin ennen linnanjuhlissa oli edustaja joka juhli siellä omasta puolesta, jos/ kun ei ollut juuri sinä vuonna jostain syystä itse saanut kutsua.

  PS Kerran muuten yhden perintöasian  tiimoilta soitti erään kaupungin sihteerikkö minulle henk. koht. puhelun.  Oli muuten sen verran ihana naisääni ns. langan päässä , että melkein ihastuin häneen sen  yhden puhelun perusteella, ja meinasin kutsua selänpesijäksi heti siltä seisomalta ( Sitä en sanonut hänelle tietenkään suoraan vaan ajattelin paljastaa suunnitelman vasta jatkossa) .    Puoliujo kun olen niin  jäi kuitenkin koko homma sillä kertaa harmittavasti vain haaveeksi.  Noinkin voi käydä, että elämän nainen meneekin  ”sivu suun” pienen hetken ujouden takia ! Arvaa harmittiko ?

  Haba Haba

  Vartiainen on sitten paneeli tarkastaja nro. 1.

  Timppa

  Pitäisi siinä arvokartalla olla muitakin kuin homo- ja lesbokysymyksdiä.  Esimerkiksi metsätaloudesta.  Hyväksyykö uudistushakkuut vai ei.  Tietysti, jos hyväksyy, on vapaamielinen.  Jos ei hyväksy, on konservatiivi.  Vai miten päin pitikään mennä.

  Tällä tarkoitan siis sitä, että ihmisellä on hyvin erilaisia mielipiteitä, joten 8 kysymyksellä ei voi mita yhtään mitään.  Ja se, että monet itseään vapaamielisinä pitävät ovat taas jyrkästi taantumuksellisia siinä mielessä, etteivät hyväksy toisinajattelijoiden mielipiteitä.

  Metsäasioista sitten.  Jos kokemusteni muilta hankittujen tietojen perusteella pidän jaksollista kasvatusta parempana, olenko liberaali vai konservatitiivi.  Jos Perko kertoo, että jatkuva kasvatus on parempi, onko Perko liberaali vai konservatiivi?  Kumpi on mitä.  Ottakaa kantaa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Timppa. Hesarin jutussa koskien kokoomusta oli sovellettu vain 8 kysymystä vaalikoneesta, ne jotka erottelevat parhaiten nuo akselit. Yllättävän hyvin näytti toimivan. Laajemman analyysin itsestään voi tehdä osoitteessa poliittinenkartta.fi. Ja pian kunnallisvaalikoneista.

  Visakallo Visakallo

  Tein tuon poliittinenkartta -testin. Tulos oli sama kuin aina ennenkin, vieläpä hyvin selvästi. RKP on minun puolueeni. Siinä on vain se huono puoli, ettei täällä sisämaassa tahdo oikein olla ehdokkaita. Ainoastaan eurovaaleissa pystyy RKP:n ehdokasta äänestämään. Eli Tolopainen, Kerttu ja Haba, kun seuraavan kerran taas haukutte minua persuksi tai pussihousu-kepulaiseksi, niin tiedätte olevanne väärillä jäljillä!

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Visakallon ongelma ratkeaa helposti: ryhdyt itse ehdokkaaksi ja äänestät itseäsi. 🙂

  Visakallo Visakallo

  Niin, taannoin naapurin rouva oli ehdokkaana ja sai kolme ääntä…

  Visakallo Visakallo

  Eipä tullut Suomelle kutsua Bidenin ilmastokokoukseen. Onko ympäristöjärjestöt ja muutamat poliitikot antaneet Suomen ilmastotoimista todellisuutta huonomman kuvan maailmalla?

  https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000007886013.html

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Trump kävi taanoin täällä ja totesi hyvän metsänhoidon haravointeineen, joten Biden on todennäköisesti päätellyt, että Suomi on osansa jo tehnyt ilmastotalkoissa.

Esillä 10 vastausta, 141 - 150 (kaikkiaan 188)