Keskustelut Tekniikka Radiokuulosuojain

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 99)
 • Radiokuulosuojain

  Mikä olisi hyvä radiokuulosuojain? Peltor, Bilsom ?

 • Metsuri motokuski

  joopa joo ammattimies. En ole havainnut että urakat olisivat siitä huonontuneet vaikka radiokuulosuojaimia olenkin käyttänyt päivittäin. Peltorien laatu vain on huonontunut vuosinen aikana. Elektroniikka on ihan kuratavaraa mutta hintan se ei ole vaikuttanut. Harmi vain että oikein vaihtoehtoja ei ole tarjolla. Ainakaan minulla ei ole tiedossa.

  juujuu

  Vanhat peltorit oli ihan suhteellisen hyvät ja kestivätkin jokusen vuoden, mutta nuo nyky kiinalaatu peltorit ei kestä kosteita oloja.

  Silentat (ei kypärä malli) on ollu käytössä pari vuotta, moitteetta ei oo nekään menny heikkouttaan joku tiiviste särky ja joutu huollattamaan kostumisen takia, harmillisesti just takuu ajan mentyä. Hyvää niissä on kiinteät akut joita ladataan ja kestäävät kohtuuvella kosteutta

  Raivaaja

  Nettiradioa tulee kuunneltua. Puhelimen mukana tulleet kuulokkeet korville ja kuulosuojaimet päälle. Nokian lumia-puhelimelle tuli uusi ilmainen nettiradio kauppaan ladattavaksi tarjolle ja vaikuttaa erinomaiselta. Saunalahdella kuuluu data-yhteys ilman data-rajaa puhelinliittymän hintaan. Nopeus on rajattu hitaaksi mutta ei haittaa radion toimivuutta.

  Lasse

  Peltorit meni mullakin syksyllä mykäksi pikkusateella. Zeklereillä on nyt talvi menty ilman ongelmia. Radio on Zeklereissä selvästi parempi kuin Peltorissa. Zeklereitten huonopuoli on kun korvalehdelle on tilaa vähemmän niin hiostavat enemmän ja visiirin kiinnitys sangat ei mahdu ilman työstämistä suoraan niille varattuun reikään. http://www.zekler.com/fi/

  MJO

  Kait ammattimiehenkin käyttöjärjestelmä sen verran moniajoa pystyy käsittelemään, että voi radiota kuunnella yhtäaikaa raivatessa?

  Vai pysähtyisikö kävely, jos joutuisi yhtäaikaa jauhamaan purkkaa kävellessä?

  Itselläni nappikuulokkeilla iPhone ja niiden päällä normi kuppisuojaimet. Nettiradio joskus pätkii hyonosta yhteydestä, niin joutuu turvautumaan Spotify latauksiin.

  msa9101

  Lasse, ostitko kokonaan uuden Zeklerin kypärän,vai asensitko kuulosuojaimet vanhaan kypärään?

  Tuo nettiradion kuuntelu iPhonen kautta on yksi vaihtoehto,mutta ainakin minun iPhonen 5 kuluttaa reippaasti akkua nettiyhteydellä ja akku loppuu kesken työpäivän.

  MJO

  Kyllähän AMMATTIMIES tuon vertaa ”naljailua” kestää? Kestämmehän mekin, vaikka ollaan pelkästään Sekundaa tekeviä mettäharrastelijoita. 😀

  Lasse

  Zeklerit sopii kaikkiin normi metsurin kypäriin, Huskun kypärä sattu mulla oleen.
  Kännykän radioa minäki oon kokeeksi kuunnellut korvanapeilla, mutta radiokuulosuojaimiin lopen päädyin.
  Zeklerit löytää paljon enempi kanavia kuin Peltorit.

  Hiluxmetsuri

  Ammattimies on vuosikymmenten aikana hionut raivaustekniikkansa huippuvireeseen eikä meillä radioviihderaivaajilla ole asiaa samalle palkintopallille. Toisaalta taas emme tiedä minkälaisiin sambakuvioihin Ammattimies intoutuisi radiokuulosuojainten kanssa.

  Minä en voisi kuvitella klapikonetta ilman Nostalgiaa tai Iskelmää 🙂

  kawatus

  http://kauppa.suojalaite.fi/Howard-Leight-Sync-kuulonsuojain-B1030111
  Tuommoiset tuli hankittua. Ei ole hinnalla pilattu ja ei ole mitää turhaa muutakuin 3.5mm plugi josta saa äänen puhelimesta sisään.
  Ite käytän netti radiota niin kuuluvuus hyvä.
  Noita löytyy ahlsell:in myymälöistä.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 99)