Keskustelut Tekniikka Stihl 362 ja 261

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 178)
 • Stihl 362 ja 261

  Onko minkälaisia kokemuksia tuosta puruntuottolaitteesta ?

  Tarkoitus olisi hankkia tuollainen nykyisen 241:n kaveriksi.

  Muutin otsikon kun muuttui tuo vekotinkin

 • tamperelainen tamperelainen

  Tuo 362 on jo vähän järeä yleissahaksi.Noissa isoissa sahoissa tuo rungolla kieputtelu,kääntäminen karsinnassa selvästi raskaampaa päivän mittaan,Johtuu paljolti painosta ja ns hyrrävoimista.Iso-oksaiset puut on näiden sahojen ominta aluetta,voima ei lopu.Kyllä tuo 362 toimii varmaan hyvin 18″ laipalla.Käytännössä ei huomaa mitään eroa 13″ ja 15″ välillä,molemmat hyviä yleislaippoja 50-60 kuutioiseen.
  Omat kokemukset Stihl 034 ja 036 sahoista,niisäkumityynyt,pahat tärinät ja suuri bensan kulutus,kaamea ilmanputsari,Plussana niissä raaka voima ja hyvä kestävyys,hyvät laipat

  jakke

  Noi vanhat stihlit oli tosiaan melkosta kuraa,listaan vois laittaa 026:senkin.nää uudet on onneksi ihan eri vehkeitä.

  Hiluxmetsuri

  Mä nyt sitten hankin 261:n 15″ laipalla. Kohta sahaillaan 🙂

  Petri Petri

  Onnea matkaan (ja varovaisuutta). Hyvän sahan varmasti ostit.

  Stihlin moottorit hioutuvat parhaimmilleen vasta käytön myötä. Alussa saattaa olla tukkoinen. Itsellä kokemusta Stihlin raivurista, mikä oli alussa tosi tukkoinen, mutta kyllä se siitä vertyi kelpo koneeksi.

  Hiluxmetsuri

  No nyt eka tankki sahattu. Kyllä on mainio vekotin. Voimaa on jo nyt sisäänajovaiheessakin ihan mukavasti, ei ole liian painava 241:een tottuneelle ja puru lentää. 🙂 kyllä sitä ihminen tulee pienestä onnelliseksi 🙂

  e-h e-h

  Eipä ole murheita ollu 261 2v sahattu,eilen oli pikkuremonttia,kun käynnistinlaitteessa käpäliä pitävä jousi murtui ja käpälät hajosi,7 e remontti.

  Petri Petri

  Juu, ei se paha kustannuserä ole jos Eerolla ammattimetsurina kahden vuoden käytön jälkeen menee varaosaan rahaa 7 euroa.
  :~)

  Ilmeisen onnistunut sahamalli tuo 261.

  e-h e-h

  Käyttövarma saha,tietenkin on ketjuja ja vetorissoja joku laippa mennyt,jotka on normaalisti kuluvia.

  tamperelainen tamperelainen

  Nuo Stihlit eivät koskaan tule Huskin veroiseksi tasapainoltaan Olettaisin,että Huskin runko voidaan rakentaa kytkimen ulkopuolisen sijainnin takia vähän kapeammaksi

  jakke

  Mulla on myös tuo 261:nen.Selvästi vääntävämpi kuin ne vanhat 026 ja 260:set.Kaikin puolin selvästi parempi.Entisenä husse miehenä ei voi kun ihmetellä stiihlin laippojen kestoa,käsittämätontä.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 178)