Keskustelut Tekniikka Stihl ms201

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 691)
 • Stihl ms201

  Onko muilla kokemuksia kyseisestä sahasta? Itse ostin ja pakko huskun miehenä myöntää että stiili hallitsee noi moottorisahat paremmin, onse vaan niin mahtava peli sahata.

 • Jätkä

  Eikö sinulla ole ollut kokemusta ”Pikku-Tilhistä” aikaisemmin?

  Jos ei ole ollut, voin vain yhtyä mielipiteeseen, MS 200 on ehdottomasti kokoluokkansa kärkiyksilö, jonka rinnalle on noussut MS 201.

  Mitään vastaavaa ei ole vielä tullut. Se alkoi mallista  – olikpohan sen merkintä 020 ? No sama kampe sinänsä. Yksi koesahaus kauppiaan luona avasi silmät silloin ja sen jälkeen se malli on ollut lempisahani.

  Sanoisin, että Tilhin nousukausi alkoi silloin ja pikkuhiljaa sen muutkin mallit alkoivat tulla toimiviksi.

  eero heikki eero heikki

  Olen kanssanne samaa mieltä,mulla lisäksi 192 yhen käen saha,ärhäkkä sekin.

  husku550xp

  Ei ole ollut stiilejä.  Nuorena kun aloitin metsätyöt porukassa niin muut vannoivat huskun nimeen ja sanoivat että stiilit ovat täysiä paskoja eikä työn antajakaam stiilejä laittanut. Nyt kun yrittäjänä itse teen satuin työkaluliikkessä kokeilemaan kyseistä sahaa ja ihastuin heti keveyteen. Sittenkuin pääsinki työmaalle kokeileen sahaa ja puita karsieassa sai todeta että ei enää muita sahoja tule. Echolta on myös tullut näitä vaakamoottorisahoja mutta ei passannut kahvakäteen itsellä. Se on jotenkin kantikas se kaasukahva

  Iivari10

  Itsellä kans ollu vai huski ja mut keväällä ostin tuon ms 201:sen eikä ole tarvinnut kyllä katua. Mahtava käyttää keveytensä vuoksi ja ärhäkkä moottori.

  Metsuri motokuski

  Vaarallista kirjoittelua. Täällä on niin merkkiuskollista väkeä että sinut saatetaan pian tuomita ammattitaidottomaksi tai muuten älykkyytesi pistetään uudelleen arvioon. Onhan täällä joka alana ammattilaisia kirjoittelemassa.

  Sen verran ole kuitenkin huomannut pehmentymistä että eräs huskulla sahaava ammattimetsuri oli todennut jossain kirjoituksessa että molemmilla merkeillä saa puita tai risuja kaadettua. Se on paljon se… 🙂

   

  Syrjälä Jari

  Itsellä ei kokemusta tuosta ms 201 mutta ms 200:sta kylläkin! Sahasin sillä aikoinaan energia puu savottoja kaatokahvojen kanssa ja kyllä tykkäsin! Hyvä saha!

  husku550xp

  Joo tuo merkkiuskollinen väki saa minun puolesta piipittää niin paljonku lystää ja työntää päänsä perseeseen. Mutta kyllähän se niin on että husku ja stiili ne ovat parhaat merkit, löytyy myös dolmaria ja echoa tallista.

  Jätkä

  Tilhin 201 – mallilla on ollut aika vakavat lapsentaudit, mutta niin on ollut myös vuosikaudet HVA:n uusilla ammattimalleilla.

  Kuitenkin, jos tarvitsee sahaa oikein ammatikseen, niin uutta hankkiessa kannattaa muistaa, että vain muutama malli on tosissaan tarkoitettu ammattikäyttöön. Pätevä kauppias kyllä kertoo, mikä malli on ammattilaisille mieleen, eikä sahaa hankkiessa pidä säikähtää sen hieman korkeampaa hintaa.

  Tilhillä on ehkä nyt jo myös isompi saha, eli 261 valmiina sahaukseen. Siinä sahaluokassa en ole tykännyt Tilhistä, koska se ei sovi käteen, on raskasruokainen ja laiska verrattuna nykyiseen HVA 550:n malliin.  Voi olla, että sekin saha on kehittynyt pirteämmäksi, mutta kokonaisuus ei vielä miellytä.

  Jonssilla on hyviä HVA-malleja, kunhan katsoo, että ne ovat samoista osista tehty kuin parhaat Huskut, etukahva on nolompi.

  Katsoisin kuitenkin vielä Shindaivaa ”sillä silmällä”, että siellä on luotettavaa laatua tarjolla.

  Makarov

  Miten on. Riittääkö 201 stihlissä potku? Miettiny joskus kyseisen sahan laittoa mutta tuo tehon riittävyys arveluttaa.

  Itellä on 550 husku ja viime talvena ostettu 261 stihli jossa kyllä potkua ihan hyvin. Näistä kahdesta husku kyllä mukavempi käyttää vaikka stihlinki uusi muotoilu on jo vähän parempi kuin entisten laatikoiden. Myös stihli syöläämpi kuin husku niin senkin puolesta husku mukavampi.

  husku550xp

  201 on uudistettu vuoden alussa myyjä väitti. Hyvin on itsellä toiminut, ainoa mistä miinuksia annan on että ei kestä laippaa käyttää yhtään vedessä, vetää kytkin rumpuun välittömästi vettä. Tehoa kyllä riittä jos ei mitään jättipuita kaatele ja tuolla joen vierustan hakkuussa kyllä ollut aivan ehdoton peli.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 691)