Keskustelut Puukauppa Suuresta Savotasta TV-sarja?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 104)
 • Suuresta Savotasta TV-sarja?

  Merkitty: 

  Olen katsonut uudelleen Yle Areenasta sorabisneksen moninaisista koukeroista kertovaa Pirunpeltoa. Siinä on jotain niin tuttua monessakin mielessä, enkä varmasti ole ainoa joka näin kokee.  Voisiko aika olla jo kypsä tehdä vastaavaa sarjaa myös metsäpuolelta? Vuosi sitten kuopattu Lahtosen Suuri Savotta tuli lähinnä mieleen. Siinä olisi hyvälle käsikirjoittajalle aineksia kunnon seikkailutarinalle sankareine ja konnineen!  Tälläkin palstalla vaihdettiin aiheen tiimoilta aikoinaan ehkä kaikkein kuumimmat kannanotot. Joko nyt olisi aika uudelle tv-sarjalle, vai onko muistot vielä liian kipeät?

 • Rane2

  Lahtosta esittämään pitäisi ainakin palkata Brad Pitt.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Kyllä kaivattaisiin kotimaista tv-sarjaa,kun ei oo oikein kuin uutiset,mitä tätä nykyä katsoa.Maalaiskomediat ovat olleet hyviä,viimeinenkin kyllä olisi kaivannut vielä kolmannen jakson,olisi nähty miten päähenkilöille ja miljoonalle tapahtui.

  Rane2
  oksapuu

  Em. nettipalstakin on näemmä suljettu…

  Visakallo Visakallo

  Rane2 esitti Lahtosen osaan Brad Pittiä.  Kuka olisi kotimaisista näyttelijöistä kaikkein sopivin tähän osaan?

  Puuki

  Jope Ruonansuun kaksoispersoona versio olisi ehkä sopivin.

  Gla Gla

  Joku Kummelin hahmoista. Mutta vakavasti puhuen aihe voisi olla hyvä. Pirunpelto ja Taivaan tuletkin oli hyviä eli Ylessä on tuon sortin osaamista.

  omapäinen

  Heikki Luomahan voisi käsikirjoittaa tästä ”näytelmästä”Suurenmoinen soppasavotta…..Kuinkahan paljon saivat tuomarit tästä oikeudenkäynneistä taskujen täytettä?)

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Draamaa vai dokumentti? Draamaaarjassa pitää olla onnellinen loppu ja romantiikkaa.

  Reima Ranta

  <h2></h2>
  Metsähallitus on tutustunut hovioikeuden päätökseen ja hakee muutosta kiellettyyn kilpailunrajoitukseen perustuneessa vahingonkorvausasiassa korkeimmalta oikeudelta. Metsähallitus kertoo tiedotteessaan, että kartellivahinkoja koskevan oikeuskäytännön kehittyminen sekä vahingonkärsijän aseman selkeyttäminen puoltavat muutoksenhakua. Hovioikeuden ratkaisulla on Metsähallituksen mukaan laajempaa yhteiskunnallista merkitystä.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 104)