Keskustelut Puukauppa Suuresta Savotasta TV-sarja?

Esillä 4 vastausta, 101 - 104 (kaikkiaan 104)
 • Suuresta Savotasta TV-sarja?

  Merkitty: 

  Olen katsonut uudelleen Yle Areenasta sorabisneksen moninaisista koukeroista kertovaa Pirunpeltoa. Siinä on jotain niin tuttua monessakin mielessä, enkä varmasti ole ainoa joka näin kokee.  Voisiko aika olla jo kypsä tehdä vastaavaa sarjaa myös metsäpuolelta? Vuosi sitten kuopattu Lahtosen Suuri Savotta tuli lähinnä mieleen. Siinä olisi hyvälle käsikirjoittajalle aineksia kunnon seikkailutarinalle sankareine ja konnineen!  Tälläkin palstalla vaihdettiin aiheen tiimoilta aikoinaan ehkä kaikkein kuumimmat kannanotot. Joko nyt olisi aika uudelle tv-sarjalle, vai onko muistot vielä liian kipeät?

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Takavuosina energiapuuhakkuissa ,joissa ei kantohintaa suuremmin jää,oli edellä mainittuja tapauksia,joita Reva-Pauli kuulut.Kerrankin kaupunkilaisen vuosikymmeniä herran hallussa olleelta entiseltä maatilalta hakkasivat valtavan kasan paksuja leppiä,ei jäänyt metsänomistajalle kuin kannot.Jos olisi tiennyt miten kannattomatonta rahapussin osalta oli,sanoi että olisi saanut olla lepät siellä.

  Visakallo Visakallo

  derHorst: ”Ihmettelen vähän tuota ilakointia, KKOn päätöksen johdosta tai siitä että jotkut peräsivät oikeuksiaan.”

  Kuka täällä nyt on ilakoinut? Jos joskus on ilakoitu, niin silloin kun hyvinkin asiallisesti jotkut mainitsivat mahdollisesta oikeudenkäyntiriskistä. Kyllä silloin riitti aiheesta mölinää jopa yökaudet! On tainnut käydä porukka jo vanhaksi, kun palsta hiljenee kohta iltauutisten jälkeen.

  jees h-valta

  Visakallo oikeassa, nimenomaan tuntuu että käynyt ja hiukan hapahkoksikin käynyt. Käymistisleet saattaa olla yksi syy mutta myös aika ykspuinen ajatusmaailma vallitsee. Vaikka derHorst onkin itse varmaan myös turpiinsa Lahtosen kumppaanuussopimuksella ottanut ei tuota katkeruutta oikeutetuksi tee. Pitää vain katsoa peiliin ja kaivaa se nykymaailma sieltä jostain esiin. Jos on sattunut unohtumaan että mennään jo kohta 2020:tä eikä mitään viime vuosituhannen olemattomia kohinoita. En edelleenkään ole muuta kuin jaksanut ihmetellä tuota yritteliäisyyden määrää jolla puskettiin päätä seinään ja täysin olemattoman asian takia. Kuten nyt sitten on oikeuden ylintä myötenkin niihin samoihin koviin päihin niitattu. Toivottavasti vihroin tuo typerä kohina loppuu ja aletaan avoimin mielin tehdä kauppaa vapaassa kaupallisessa ilmapiirissä. Menneisyydestä ei apua nykyisyyteen ole juuri saatu ennenkään, eteenpäin varmasti olisi parempi katsella.

  wanhajätkä

  EDIT

   

Esillä 4 vastausta, 101 - 104 (kaikkiaan 104)