Keskustelut Puukauppa Tukit "karkaavat"selluksi…

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 81)
 • Tukit "karkaavat"selluksi…

  …oli otsikko ML viime numerossa. Artikkelissa on kuva, jossa vieremäläisellä kerätään avon tukkikuormaa.

  Mutta mitäpä näkyy kuvan seuraavalla kuviolla? Laiminlyödyn uudistuksen tuottama koivuvitelikko, johon ei kyllä osata aikanaan kiinnittää tarpeeksi huomiota. Ja niitä riittää. Myhistyskin neuvontajärjestönä kyllä hanakasti sotkeutuu ”valvomaan” toisten korjuuta, omista toilauksistaan viis.

 • metsänkasvattaja

  kaikki   sosiaalituet  pitäisi  lopettaa  eiköhän  rupeaisi  työt  kiinnostamaan  ne  passivoi  työttömät

  Remie

  Kestää kauan kun katsoo noita työttömiä, vaikuttaa ettei heille nälkä tule koskaan. Silloin ennen vanhaan päti että nälkä pistää plumpsimaan mutta nyt pitkä viive. Työikäisiltä terveiltä ihmisiltä pitäisi sosiaalituet evätä se on selvä. Ei niitä olisi koskaan pitänyt edes heille alkaa jakamaankaan. Töitä on tässä valtiossa kyllä kun vain joku tekisi. Työ vaan ei kuulu kaikkien toimenkuvaan.

  Tolopainen

  Yritäpä mennä johonkin töihin ilman palkkaa ja kerro moneenko paikkaan pääset töihin ilmaiseksi.

  Kalle Kehveli

  Sipilän tekoset viime hallituskaudella maksavat veronmaksajille miljardeja. Yhtään pakolaista ei ole saatu töihin. Siellä kaupunkien keskustoissa kyttäävät vain pikkutyttöjä.

  Yritysten vuosiremonteissa pyörii todella hämäräperäistä ulkolaista porukkaa, joille maksetaan 2-5€ tunnilta. Periaatteessa suomalainen yritys rikkoo törkeästi sovittuja lakeja. Tähän pitää saada ehdottomasti muutos.

  Scientist Scientist

  No nyt teatterimies Harakka lupailee töitä pakolaisille nopealla aikataululla.

  Väite pakolaisten miljardikuluista ei oikein pidä paikkaansa.

  Tolopainen

  Suomeen tarvitaan myös uutta geeniperimää, vanha on pahasti rappetunut liian pienen väestöpohjan takia. Pohjois-Suomessa on sellaisia perinnöllisiä sairauksia, joita ei ole missään muualla. Etelä-Suomi elää jo ihan eri kehitystasolla, kuin Itä-ja Pohjois-Suomen syrjäseudut. Sinne on jäänyt loivaliikkeisin porukka.

  Timppa

  Vähän asiastakin.  Meillä sellufirma tekee harvennuksia kahdella koneella ja meillä niiden tekemät tukit ”karkaavat” sahalle.

  Kumikettu

  Missä hyvästi maksetaan tavarasta, sinne tavara karkaa.

  Remie

  Kehveli ei olekkaan nimensä arvoinen, Kehveli onkin rehti kaveri jota tulee puolustaa , lausuma on paikallaan ja olen samoilla linjoilla.

  Remie

  Mitä tarkoitat Timppa karkaavat? ohimyyntiäkö.

Esillä 10 vastausta, 71 - 80 (kaikkiaan 81)