Keskustelut Puukauppa Tukit "karkaavat"selluksi…

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 81)
 • Tukit "karkaavat"selluksi…

  …oli otsikko ML viime numerossa. Artikkelissa on kuva, jossa vieremäläisellä kerätään avon tukkikuormaa.

  Mutta mitäpä näkyy kuvan seuraavalla kuviolla? Laiminlyödyn uudistuksen tuottama koivuvitelikko, johon ei kyllä osata aikanaan kiinnittää tarpeeksi huomiota. Ja niitä riittää. Myhistyskin neuvontajärjestönä kyllä hanakasti sotkeutuu ”valvomaan” toisten korjuuta, omista toilauksistaan viis.

 • Tolopainen

  Taloutemme on öljyn varassa, ja yksi jalostamo tuottaa puolet Saudien öljyn viennistä ja se voidaan tuhota lennokeilla koska tahansa. Tuollaisen jalostamon korjaaminen ole aivan pieni juttu, siihen menee kuukausia. Kova kuumuus polttaa kaapelit ja kuumentaa putket satojen metrien päähän. Siinäpä tulee hiilineutraaliyhteiskunta aika nopeasti, kun öljynsaanti loppuu, mutta tulee myös talousromahdus, ja paljon ikäviä asioita. On aika lapsellista haihattelua puhua Suomesta hiilineutraalina taloutena 2030 luvulla, se on oikeastaan niin typerää, että miten on mahdollista että koulutetut ihmiset päästävät sellaista roskaa suustaan. Turpeen veroja pitäisi muka nostaa, sehän näkyy heti tavallisten kansalaisten lämpölaskussa, ei siinä päästöt yhtään vähene, kun korvaava polttoaine on kivihiili.

  Harjavallassa on ilmeisesti keksitty uusi talousoppi, jossa maksamalla tavarasta  enenemmän kuin myymällä saa kassaan jää rahaa.

  mehtäukko

  Levottomuuksia on ollut iät ja ajat. Ei tietysti hyväkään.Nyt ne työntyy vaan kerralla olohuoneisiin ja joka puolelta pallia. Olisi toisinaan parasta antaa olla tuuttien ja toosien kiinni.Keskittyä vaan omaan taivallukseen.

  Visakallo Visakallo

  Suomessa ilmastokeskustelut karkasivat pahan kerran laukalle, ja vaikuttivat jopa hallitusneuvotteluihin ja laadittuun hallitusohjelmaan. Se joudutaan nyt  kirjoittamaan uudelleen, koska realismi otti hallituksesta selkävoiton nopeammin kuin kaikki osasivat arvata. Tilannetta voisi verrata 80-luvun lopun”Suomi on Pohjolan Japani” -hokemaan, joka käytännössä muuttui 90-luvun laman puolella Pohjolan Balkaniksi. Viimeaikoina Suomi on julistanut olevansa Euroopan ja koko maailman ”ilmasto-esikuva”, mutta todellisuus muuttuukin nyt päinvastaiseksi.

  jees h-valta

  Hyvähän tuo että vanhalla järjestöjyrällä järki sentään vielä pelaa. Kyllä nuo vihertävien kaahotukset ovat liian raskaita kokeneelle politiikan seniorille. Kepun kaista on rauhallisempi ja vetää paremmin.

  Kalle Kehveli

  Kepun kaista vetää niin hyvin, että toivat tähän maahan viime hallituskaudella 35000 työteliästä nuorta miestä. Töitä on tehty niin lujasti, että käräjäoikeudenkin on pitänyt puuttua siihen, ja poliisin valvoa kaupunkien keskuksia entistä tiuhemmin.

  Tolopainen

  Suomessa on huutava pula työperäisistä maahanmuuttajista. Mitä aikoinaan seurasin teollisuudessa , alkoivat seisakkityöntekijät olla pääosin virolaisia ja kiinalaisia. Ei suomalaisia nuoria miehiä pahemmin ryskätyöt kiinnosta, näyttöruudun kautta, jos työt voi tehdä sitten kelpaa. Mistä se Kehveli löytää ahkeria suomalaisia työmiehiä.

  Remie

  Hitto , tehän puhutte tänään niin kuin pitääkin. Rinteen on vielä pyörrettävä lupaus kaikki tunnin myöhästelevät junansa ja pääkaupungin alitustunneli saisi jäädä kaivamatta. Kustannukset kohoaisi työn etenemien mukaan kuitenkin edellä karkuun kuin Olkiluoto 3 kolmosessa eikä valmista tulisi koskaan. Saksassa on tälläinen lentokenttä, meillä Olkiluoto 3 , Italialla on velkaa monin verroin asukasta kohti mitä meillä . Lähes joka maassa on joku ikuisuusprojekti , eurooppa ei tarvitse yhtään kappaletta lisää. Nyt olisi syytä keskittyä vain siihen vähään rakentamiseen mitä yritetään tehdä. Rakennukset tulisi oppia rakentamaan siten ettei homeet ja sienet pursua joka raosta . Putkimiehet pitäisi opettaa tekemään liitoksia jotka pitää. Verhoilijat eivät mitenkään osaa naulata verhouksia kiinni. Perustustyöt on retuperällä talot liikkuu kallistuu ennen kuin ovat valmiita. Luetteloa voisi jatkaa loppu iän mutta se on turhaa kun kun kohellus jatkuu kuitenkin. Syykin on selvä EU:n myötä tuli uusi ilmiö, ulkoistaminen. Tuo hirviö ulkoistus tarkoittaa sitä että vastuu ulkoistettiin , samaa työmaata koheltaa ääliöporukka joka tietää kuinka homma menee, aina voi syyttää muita ei tarvitse välittää mistään, mitä kauemmin kohelletaan sen leveämmän leivän työmaa tuottaa ja kun teemme oikein perusteellisen kepulisti niin pääsemme taas korjaamaan , näin saadaan kustannusarvio näyttämään ääliön laskelmalta jossa saattaa olla kahden desimaalin virhe. Lisä rahoitusta ja lisätöitä ei saisi sallia lainkaan. Urakka tulisi tehdä sillä hinnalla joka on sovittu. Ulkoistamisen seurauksena ammattiylpeys katosi Brysselin syövereihin. Ulkoistamisen seurauksena ulkoistimme myös maksukykymme.

  Remie

  Tolopainen sitten jaksaa rakastaa ulkoa tulleita työttömiä, Onhan työttömiä meillä työttömiä ihan riittävästi ja kaiken aikaa koulunpenkiltä siunaantuu lisää. Ei työttömyys ole rikkaus , se on vitsaus ei sitä kannata suosia miksi ulkoa pitää tuoda lisää. totta kai suomen poika katselee kun tuonivoima jyllää ja tekee työt, isä ostaa kaiken mitä poika tarvitsee. Isät ja äidit eivät osaa opettaa mukuloitaan työhän. Jokainen siirtolainen joka tekee työtä vie suomalaisen työpaikan. Ulkomaalainen työvoima tulisi ulkoistaa sinne tekemään työtä josta ovat kotoisin.

  Tolopainen

  Meillä on työvoimapula, ei se pahemmin auta jos meillä on 50000 yli 50v kotirouvaa kortistossa, ei heistä ole ammattitaitoa vaativiin töihin, tai 100000 alkoholistia tai muuten vajaatyökykyistä. Meillä ammattitaitoinen työvoima on töissä, ei kortistossa, äly hoi ymmärrys älä jätä.

  Remie

  No siitäkö nämä viivästykset ja ja homeet johtuukin kun ammatti miehet tekee. Jos vaihteeksi otetaan ne kotiäidit ja mummot sieltä reservistä, ja hitto nuo alkoholistit olen elämäni aokana tunetenut kymmeniä alkoholisteja eikä parempia työmiehiä olekkaan, aina ajoissa , ja tekevä juuri niin kuin pitääkin. Yli 50 on parhaassa työiässä , minkä se nopeudessa häviää niin kokemus ja tunnollisuudessa hakkaa nuo koheltajat mennen tullen. Äly hoi järki ei ole vielä edes saapunut. Nätethän Tolopainen , kuljketko silmät ja korvat laputtetuina. Sutta ja sekundaa pukkaa joka ainoasta paikasta missä on nuo alan ammattilaiset on räpeltämässä.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 81)