Keskustelut Metsänhoito Tuleva Kemera

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 71)
 • Tuleva Kemera

  Merkitty: 

  Uusi kemeralaki oli lehetekeskustelussa viime viikolla. Nyt se on menossa valiokuntakäsittelyyn. Yritän linkittää se esityksen tänne. Jos ei onnistu niin se löytyy eduskunnan sivuilta. Nyt hyvät veljet ois aika purnauksen ja munien puristelun sijaan vaikuttaa. Saataisiin laki toimivaksi. Se kuitenkin on tärkeää meille. Meillähän on jokaisella jonkinlaisia suhteita kansanedustajiimme ja joillakin maa-ja metsävaliokunnan jäseniinkin.

  Lukekaa tarkkaan läpi tuo esitys. Toivoisin nyt vilkasta keskustelua tällä arvostamallani foorumilla. Meiltä täältä ilmeisesti joku lähtee valiokunnan kuultavaksi. Eväitä sais olla reilusti repussa ettei se ole pelkästään ”minun mielipide”, vaan porukalla pohdittu!

  Valmista lakiahan meidän on turha purnata…on mikä on…

  linkki; https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/HallituksenEsitys/Sivut/HE_6+2017.aspx

 • Visakallo

  Minulla on ollut suunnilleen sama tilanne kuin harrastelijalla. Muistan kun taannoin kerroin tästä, eräs nimimerkki veti kunnolla herneen nenäänsä. Miksiköhän?

  Rane2

  Söi liian hengästyneenä hernekeittoa?

  Kalle Kehveli

  Meillä hyvin hoidettu yhteismetsä tuottaa vuodessa 0-80€/ha. Huonosti kasvavilla metsillä ei linnoja rakennella. Omien metsien tuototkin ovat kuihtuneet konepoistoihin, ei viimeiseen 10 vuoteen positiivista tulosta.

  A.Jalkanen

  Aktiiviset puuntuottajat, kuten Visakallo ja harrastelija, ovat meidän biotalouden kivijalka – eikun puujalka.

  Tolopainen

  Sellainen metsänomistaja on parempi,joka ei myy puuta vaan kasvattaa hiilinielua. Siitä pitäisi alkaa saamaan Kemeraa. Mitä tiheämmät metsät sen korkeampi hehtaarituki.

  Visakallo

  Ja lisäksi vielä sellainen, jonka ei ole tarvinut maksaa metsistään mitään.

  harrastelija

  Visakallo: $ Ja lisäksi vielä sellainen, jonka ei ole tarvinut maksaa metsistään mitään.$

  Tämä ei nyt kyllä passaa ollenkaan meikäläiseen! Nimittäin kaikki palstat mitä on olen ostanut työllä tienatuilla markoilla ja euroilla pankin suosioisella avustuksella. Motiivina on ollut viihtyminen metsässä ja sopivalla hyötyliikunnalla tekemällä kaikki vapaa-ajat metsätöitä.

  Tuo hoitopainottuisuus johtuu osittain siitä, että on tullut katseltua sellaisia myyntikohteita joissa on oikeasti sellaisia hoitotöitä joita pystyy tekemään itsekin.

  Visakallo

  Tolopaista itseään minä tarkoitin!  Sarkasmi on hieman haastava laji kun yrittää antaa Tolopaiselle takaisin samalla mitalla.

  Tolopainen

  Minä en tietenkään metsää osta, kun nykyinen pinta-ala on juuri oikean kokoinen, jolla pääsee parhaaseen verottomaan tulokseen ja hoitotöitä on juuri sopivasti.

   

  Visakallo

  Kaikilla ei tietenkään ole samoja mahdollisuuksia. Olen jouttunut ostamaan jokaisen hehtaarin, mutta valitan siitä mielestäni aika vähän.

Esillä 10 vastausta, 41 - 50 (kaikkiaan 71)