Keskustelut Luonto Turve

Esillä 3 vastausta, 321 - 323 (kaikkiaan 323)
 • Turve

  Mikä tekee turpeen poltosta huonomman verrattuna  puun polttoon?  Hiilitaseen kannalta?  Taikka miksi puun polttaminen ei muuta hiilidioksidi tasetta heikompaan suuntaan mutta turpeen poltto muuttaa?

 • Metsuri motokuski

  Tässäkin kannattaa muistaa totuus. Kyllä Venäjä tietää mihinkä se iskee ja mikä on iskun vaikutus. He tietävät tarkkaan mikä kaasuputken ja Elisan vara merikaapelin vaikutus on kummankin maan taloudelle. He tiesivät tarkkaan että vaikutus on mitätön ja sen vuoksi tämä kiusanteko ja reagointien seuranta voitiin tehdä. Jos ne olisivat todella haluneet tuhota jotain tärkeämpää niin olisivat voineet sen tehdä. Tämä on nyt tätä tyypillistä venäjän pikkumaisuutta ja lapsellisuutta jota joudumme sietämään kun Natossa ollaan. Nämä loppuvat kyllä jossain vaiheessa.

  Visakallo

  Metsuri motokuski on oikeassa. Kaapeli on vain Elisan varayhteys, ja kaasuputken merkitys sekä Suomelle ja Virolle vähäinen. Baltian mailla on Latviassa hyvin suuri kaasuvarasto ja Liettuasta saadaan LNG:tä tarvittaessa lisää.

  Puuki

  Suuri osa Elisan sähköposteista oli toimimattomia , kun kaapelia oli sorkittu. Miten sattuikin juuri samaan aikaan kun varakaapeliin koskettiin.

Esillä 3 vastausta, 321 - 323 (kaikkiaan 323)