Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 6,872)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • jees h-valta

  Kiinan kauppa kukoistaa. Ei siellä välitöntä rahan riittävyysongelmaa tule. Kotoperäisillä pankeilla on valuuttavarantoa ja kultaa mielettömät määrät. Se kelpaa vaihtorahaksi kyllä.

  Tolopainen

  Metsäteollisuuden tuotteiden kysyntä kasvaa, kun Venäjä joutuu pois markkinoilta. Pute kohta ryömii ukrainalaisten edessä, kun tankit on tuhottu. Sotilaat onneksi  pääsevät krematorion piupun kautta pois Ukrainasta. Pute on sen heille luvannut.

  jees h-valta

  Vanhat romut annetaan mennä. Uudemmat on vielä visusti varastoissa. Eihän tuolla aroilla ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin ajaa mahdollisimman nopeasti kaupunkien suojaan. Droneja ei voi ampua panssariaseistuksella. Myös kaukaa maalitetut ohjukset yhtä vaikeita torjua. Kyllä tuo aivan looginen jatkumo on. Ne pääsee kaupunkien suojaan jotka pääsee ja muut jää romuna teiden laitoihin. Kovaa ajatusmallia mutta maasota on sellaista nykyaikana. Oikeastaan paras sotimistapa on kaukaa johdettu ohjusten ja lennokkien käyttö juuri kuten Ukraina tekee. Mutta kun se valtaus on jollain maasta tapahtuvalla miehityksellä ja kalustolla tehtävä on tuo sitten tulos. Paljon romua ja ruumiita. Sotaa ei voi ilman omia tappioita hyökkääjä toteuttaa.

  Rane

  ”hyökkääjä toteuttaa.”

  Eli Venäjä on hyökkääjä?

  Per Ä Reikäs

  Josko edes joskus

  Sota loppuisi ja jälleen rakennus

  Suomi puutavara hinta huipuissaan

  Niin jos?

  pikkutukki

  Yllättävän hiljaa ovat tietyn laidan poliitikot . Lisäksi tämä kriisi on paljastanut muutamia tyyppejä tälläkin palstalla !

  Per Ä Reikäs

  Ketä, kerro

  Stasi takaa salassapidon ?

  jees h-valta

  Pikkutukki, kerro nyt niistä paljastuksista meille ihan julkisesti. Minä ainakin itseni tiedän ja tiedän myös sen että trolliksi on turha haukkua koska en sellaista ole edes koskaan nähnytkään. Aivan samanlainen metsänomistaja kuin te muutkin. Minulla on oikeus mielipiteisiin aivan samoin kuin muillakin. Pitäisin mielelläni myös siitä rajaa miten rumalla kielenkäytöllä minua haukutaan. On myös oikeudellisia vastuita olemassa jos liikaa aletaan ilkeillä. Olen aika avoimesti kertonut asuin/työ/muutkin ominaisuuteni joten minun on helppo seisoa sanojeni takana. Pystyisin tämän tekemään ihan omalla nimellänikin mutta kun tämä tapa täällä on nimimerkeillä niin minulle samantekevää. Kuitenkin edellytän asiallista käytöstä edesvastuun uhalla.

  A.Jalkanen

  Aivan näin. Vaikka esitetään eri näkemyksiä, voidaan ollaan asiallisia.

  pikkutukki

  Epäasiallista ?? Enhän ketään nimennyt tai osoitellut ! Nyt on joku herkällä !

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 6,872)