Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 6,861 - 6,870 (kaikkiaan 6,872)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • Tolopainen

  Jezze toistaa tuota Neuvostoliiton suuruutta ja asemahtia, jolle kukaan ei voi mitään. Venäjä on jo menettänyt puolet valtaamistaan alueista ja joka päivä menettää lisää alueita, miehiä ja kalustoa. Jos Ukrainalle annettaisiin parhaat aseet, mitä lännestä löytyy, sota päättyisi kahdessa viikossa ja russakat olisi peitetty itse kaivamiinsa kuoppiin. Italian kokoinen talous ei voi pitkään käydä laajamittaista sotaa, jossa lähes koko valtion budjetti menee sotilasmenoihin. Maatuskien eläkkeet jää maksamatta ja rupla romahtaa. Talouden romahtaminen kaatoi aikoinaan Neuvostoliiton, samoin käy Venäjälle.

  jees h-valta

  Toloppa ja tolopan ennustajaeukon haaveet! Jos ja jos, kun vain ei parane niistä ”parhaista aseista”. Luuletko ettei Venäjän aseteollisuus ole yhtään ajantasainen? Mihin olettamuksesi perustuu, todennäköisesti ei mihinkään, ainakaan faktaan. Venäjä voi nytkin helposti toteuttaa ilmaherruurellaan millaisen pommituksen tahansa Ukrainan asemiin. Juuri sitä he eivät tee koska ei tarvitse. Maajoukot vielä pärjäävät hyvin asemissaan. Kohta tulee syksyn vaikeat olosuhteet ja moni Ukrainalainen jää lopullisesti Venäläisten kaivantoihin. Saattaa sinne jokunen Venäläinenkin jäädä mutta hyökätä hyvin rakennettua puolustuslinjaa vastaan on täyttä murhaa komentajiltaan. Minä en ole kertaakaan vedonnut mihinkään Neuvostoliiton aikoihin tai senaikaiseen sotateollisuuteen. Ne on silloin jo romutettu tai siirretty kallioluoliin ja isoihin kenttä”hautuumaihin”. Osa toki niistäkin on tuohon Ukrainalaisten tappamiseen restauroitu. Venäjä nyt vain on edelleen suurvalta jonka jenkkikin tunnustaa. Siksi ei niilläkään ole haluja muuhun kuin yhteistyöhön Ukrainan kanssa ja aseapu tietysti. Venäjän mahdin heikentäminen heillä on vain mielessä.

  jees h-valta

  Metät kunnossa, mihinkähän perustui aikanaan Suomen alueluovutukset? Ei taida paljon kansainväliset sopimukset vaikuttaa tänä päivänäkään kuten ei silloinkaan. Venäläisten valtaamilla alueilla eletään jo arkea vaaleineen päivineen. Eivät varmaan tiedä kansainvälisestä ”polusta” mitään! Krimillä nautitaan kesän lämmöistä rannoilla ja ihmetellään noita valtausyritelmiä.

  Rane

  ”Ei taida paljon kansainväliset sopimukset vaikuttaa tänä päivänäkään kuten ei silloinkaan.”

  Ok

  Nostokoukku

  Pakotteet nyt ovat pelkkää sanahelinää. Tavaraa menee Venäjälle kuten ennenkin, vain vähän mutkan kautta. Yksi ”mutka” on Suomi. Luuleeko joku aivan tosissaan, että iso raha kumartaa politiikkojen sopimuksia. Ei ole vielä tähän päivään mennessä niin käynyt eikä tule käymään.

  Metsuri motokuski

  Jessi. Kyseessä oli siviili lentokoneet. Kun katsot liveuamap.com/fi sivua huomaat varmaan että Venäjä on uudelleen sijoittanut pommareita ja hävittäjiä kauemmaksi Ukrainassa juuri tuhojen vuoksi. Ei heilläkään sitä rojua ole ihan määrättömästi.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Flightradar24.com. Tiuhinta on Euroopassa ja Aasiassa. Ihme etteivät törmäile toisiinsa nuo koneet. Afrikassa ja Venäjällä on väljempää. Sotilasilmailu ei näy tässä. Yritin bongata Bidenin konetta kun hän oli maassamme vierailulla mutta ei mielestäni näkynyt sekään.

  Tolopainen

  Tavaraa meni heikosti Venäjälle jo ennen Ukrainan sotaa. Ei sinne mitään viety ennenkuin rahat oli tilillä. Nykyisin rupla on niin heikko, että ei venäläisillä ole varaa ostaa länsimaisia tuotteita. Venäjä on valintansa tehnyt, se haluaa sotia Euroopassa ja tehdä yhteistyötä Pohjois-Korean kanssa. Sehän on tietenkin toinen Jezzin ihannemaista. Sirppi ja vasara lippu ilmeisesti liehuu Harjavallan lipputangossa.

  Nostokoukku

  ihme etteivät törmäile toisiinsa….

  Ei ole mikään ihme, jos ilmasto lämpenee. Metsiä tuijotellaan pelastajana tai syyllisenä, mutta tällaiseen todelliseen syyhyn kukaan ei halua puuttua.

  Jätkä

  tommolaheikki. Kiitos kutsusta, mutta minulla on peli pelattu loppuun. vielä on muutama hehtaari metsää, mutta minulla ei virta riitä sen kanssa tekemään edes raivaus-sahahommia. Pitää myydä pois ja keskittyä hoitelemaan asiat siihen kuosiin, että ei jälkeenjääneet joudu liikaa rehkimään jälkien siivoamiseen.

  Vielä reilu vuosi sitten valmistauduin hoitamaan metsääni polttopuukauppa mielessä. Sitten kaikki loppui. Ainoa, mitä enää teen, on sauvakävely, kuntopyörän polkeminen ja television katsominen.

  Terveiset vaimollesi, toivon, että näette vielä ajan, jolloin ”vapaa on taas Ukraina”, vaikka eri sävyssä kuin laulussa toivotaan. En kertakaikkiaan hyväksy Venäjän touhuja, enkä oikein Euroopan maiden lusmuilua selvässä asiassa.

Esillä 10 vastausta, 6,861 - 6,870 (kaikkiaan 6,872)