Keskustelut Puukauppa Ukrainan kriisi vaikutus !

Esillä 10 vastausta, 6,851 - 6,860 (kaikkiaan 6,872)
 • Ukrainan kriisi vaikutus !

  Merkitty: 

  Näkemyksiä , kuinka käsissä oleva kriisi vaikuttaa metsäteollisuuteen ja puuntuottajaan ? Kuinka käy kysynnän ja hintojen ?!

 • mettämiäs

  Olen pitkään ihmetellyt, mikä ajaa edelleen näitä meidän vanhoja kommunisteja (jees, kehveli, narisija ym.) niin kovasti kannattamaan niin fasistista valtiota kuin Venäjä nykyisin on. Onko se pohjaton jenkkiviha vai mikä ihme saa nämä ihmisparat toivomaan Venäjän menestystä aluevaltauksilla yms. järjettömyyksillä?

  Nostokoukku

  Kommunisteja ja sosialisteja kiehtoo opeissa demokratian korkein veisu, ilmeisesti. Venäjä nyt on demokratian irvikuva, jossa kommunisteilla ei pitäisi olla mitään ihailtavaa, diktatuurinen valta, omaisuuden kasaantuminen pienelle eliitille, sananvapauden täydellinen tukahduttaminen ym. Jostain Neuvosto ajalta on jäänyt levy päälle. Se, että asioita yrittää ymmärtää molemmilta puolilta tarkasteltuna ei kyllä ole merkki kommunistista.

  Reima Muristo

  <p>Nostokoukulla jäänyt nostalgia levy päälle, venäjä ei ole ollut sosialistinen saatikka kommunistinen maa reiluun 30:een vuoteen. Valtion omaisuus on lahjoitettu oligarkeille luonnon varoineen. Luonnonsuojelua ei ole, tehdään puhtaasti paperille tarvittavia raportteja. Kyseessä on täysin äärioikeistolainen riistokapitalistinen valtio jolle ortodoksinen uskonto antaa luvan toimia miten se nyt toimii, eikä sillä ole valtakunnan rajoja. Lähimpänä  venäjän suurinta puoluetta Suomessa on kokoomus, persut ja kd.</p>

  kkiila

  Venäläisille ei koskaan pidä antaa lupaa myydä taloja tai tontteja tästä maasta. 40 luvulla olisi pitänyt tuo viimeistään olla selvää.

   

   

  Nostokoukku

  Reima hyvä, miten minulla on jäänyt nostalgia levy päälle. Enkös minä juuri todennut venäläisen systeemin olevan juuri päinvastaista kuin mitä kommunismi oppina on. Eikä sitä ollut lähimainkaan aikoinaan Neuvostoliittonkaan yhteiskunta.

  Reima Muristo

  <p>Kommunistien putin mielisyyttä enemmän ihmetyttää kokkareiden menetelmät hallituksessa, ne ovat täysin samat mitä putin teki venäjällä. Propaganda peittää loput puutteet hallitusohjelmassa, todellisuudessa hallitusohjelman vaikutus on päinvastainen mitä puhutaan ja on luvattu tehdä, esim. tuleva velan otto. <br />Suomen aseapu Ukrainalle loppui kuin seinään hallituksen vaihtuessa, taisi olla Urpo-petterin toimittama ananaslonkero ainoa vieminen kun kävi patsastelemassa Ukrainassa. USA laittaa jo 300 km:in kantavia atacms ohjuksia, Suomessa hallitus keskittyy natsirasistisiin ulostuloihin ja selittelyihin, tekeminen on oman kikkelin puristelua ja palleihin puhaltelua. Marinin poistumisen myötä hävisi johtajuus täysin.</p>

  Nostokoukku

  Atomisodan seurauksena asutuskeskukset tulisivat toimeen aika vähällä puutavaralla. Saastuneita alueita ei kannattaisi vähään aikaan jälleenrakentaa. Ja kenelle jälleenrakentaminen tehtäisiin? No Putinhan voisi tietenkin määrätä niihin asukkaiksi Venäjän vähemmistökansallisuuksia. Kehvelin juttuja olen seurannut lähinnä huvittuneena, olen ajatellut, että hän haluaa lähinnä ärsyttää. Tuo viimeinen kommentti Ukrainan kaupunkien pommittamisesta ydinasein ei mene kyllä enää huumorin piikkiin. Täys sekopään puheita.

  narisija

  Venäjää tällä saitilla ei liene ihaillut muut kuin nim. KK. piruuttaan eräitä rassatakseen. Erimieltä oleminen ei käsittääkseni riitä ihannoinnin perusteeksi. Toki tynnyristä tiirailevalle, hyvin aivopestylle, heikommalla historian tuntemisella ja ymmärryksellä liikkuvalle voi piisatakin.

  jees h-valta

  Eipä ole tosiaan ihailtu mutta tosiasioita pitäisi alkaa tunnustaa lännessäkin aika pikaiseen. Ukraina taistelee sotaväsymyksen kourissa ja Venäjä lähinnä pitää huolen siitä ettei rintamalinjoja revitä kovin pahasti auki. Muuten Venäjä ei ole enää aktiivisesti pyrkinyt lisämaiden valloitukseen joten tuo nykyinen joen jakolinja varmasti olisi suht oikea paikka ehdottaa rauhaa. Koska sen jokatapauksessa jenkin seuraava pressa tekee. Siihen ei silloin ole yhdelläkään euroopan maalla mitään jakoa vaan kaksi suurvaltaa sopii päitseen mikä on soveliasta ja mikä ei. Sellaista määrää aseita ja ammuksia ei Ukrainalle pystytä toimittamaan että se sotimalla Venäjän voittaisi. Faktaa on tämä, kuten useimmat täällä kyllä tietävätkin.

  Reima Muristo

  <p>Milloin nämä haihattelija älyävät että ukrainalaiset ovat sotineet jo pitkään myös suomalaisten puolesta? Tuore pääministeri ei sitä vieläkään älyä….</p>

Esillä 10 vastausta, 6,851 - 6,860 (kaikkiaan 6,872)