Keskustelut Tekniikka Verotus

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 128)
 • Verotus

  Työläis naapurini osti ensin mönkijän ja sitten viellä neliveto traktorin.

  Kysyisin vain? Voivatko muka vähentää metsä verotuksessaan niillä kaupassa käynnit ja leikit.

  Varsinkin kun heti naapurista löytyy tekijät koneineen tosi maksaville.

  AJOPÄIVÄKIRJA

 • Per Ä Reikäs

  Tuo Kone sinänsä ihailtava Suomalainen firma, se on syönyt kilpailijansa pois, hyvällä osaamisella, ostoillaan ja laadukkaalla työllään.

  Tolopainen

  Se suomalaisuus perustuu aasialaiseen ahkeraan työhön vain 5% työntekijöistä on suomalaisia. Lähes kaikki Herlinin omistuskin on piilotettu yhtiöihin, jotka on rekisteröity ulkomaille. Ei mikään iloinen veronmaksaja kuten supersellin omistajat.

  Per Ä Reikäs

  Oikein kyllä huvituttaa, nimittäin mökkiläis kunnassani on kaupungin tekninen johtaja saakeli koko ikänsä pimeitä rakennuspiirustuksia tehneenä yrittää hän kaikkia piirreskelemittöjään rakennuksia kiinteistö verolle laittaa.

  J. K kuuseen kusee, katajaista saa.

  Hirvipäällikön menoa ny, hui hurja.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Onko Per mielestäsi oikein, että suurin osa ihmisistä maksaa kiinteistöverot ja osa on vapaamatkustajia? Omistamiensa kiinteistöjen rakennusten tiedot pitää itse pitää ajan tasalla verottajan rekistereissä.

  Per Ä Reikäs

  Meidänhän kaikkien rakennusten joka ainoankin piirustusten tekijä maksakoon veronsa, ihan kuten me muutkin, vapaa matkustaja rakennusinsinööri voi olla.

  Tolopainen

  Kiinteistöverossa ei ole mitään oikeudenmukaista. Tässä yhteiskunnassa ei kukaan maksa mistään. Luonto tarjoaa kaiken ilmaiseksi. Raha on mielikuvituksen tuotetta, pelkkää paperia.

  Visakallo Visakallo

  Tolopainen: ”Raha on mielikuvituksen tuotetta, pelkkää paperia.”

  Tuo oli hyvä toteamus Tolopainen! Nyt voit hyvillä mielin lakata kadehtimasta!

  Tolopainen

  Ei kateutta pidä lopettaa, se pitää pyörät pyörimässä. Ei Visakallo olisi suuria uhrauksia metsään tehnyt ilman kateutta, että joku omistaa Päijät Hämeessä enemmän. Lisäksi vielä verottajan maksama oma eläke.

  Per Ä Reikäs

  Viski, viini, kalja & tupakka.

  Kyllä aika kovat verot maksaen.

  Etelä Eurooppaan verraten.

  Itsekin panna voisi, beeria.

  Tolopainen

  Vapaaehtoisesti maksat, jos et osaa ostaa maltaita, hivaa ja sokeria kaupasta. Muistelen, jotta yksi isäntä aikoinaan varasti nuo sokeritkin kyläkaupasta.

Esillä 10 vastausta, 111 - 120 (kaikkiaan 128)