Keskustelut Tekniikka Verotus

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 128)
 • Verotus

  Työläis naapurini osti ensin mönkijän ja sitten viellä neliveto traktorin.

  Kysyisin vain? Voivatko muka vähentää metsä verotuksessaan niillä kaupassa käynnit ja leikit.

  Varsinkin kun heti naapurista löytyy tekijät koneineen tosi maksaville.

  AJOPÄIVÄKIRJA

 • Per Ä Reikäs

  Polttoaine tullee lähi vuosina jätti kuluksi veronkorotuksiin, siirtyä takaisin yhteen kauramoottori hevosvoimaan.

   

   

  mulle

  Vero tanttana pistän tästä asiasta nyt kyllä kirjelmän työ ministeriöön.

  Häntäkö alkaisi koiraa heiluttamaan, elikö työläis ihminen kilpailemaan oman johtajansa kanssa, omilla koneillaan?

  Palkka enää riitä, vai riittääkö liikaa, eli nyt alkaa postin tavoin aika olla tehdä metsäTyöläisten palkkojen alennus, kemera tuet kaan kun enää riitä.

  Tolopainen

  Kovin on kalliita nuo työläisten etujen ajajat, Riku Aalto kin laskuttaa palveluistaan yli 300k€ vuodessa. Ei ilmeisesti tee aatteen voimalla mitään. Palkka on samaa luokkaa kuin kapitalistien Häkämiehellä.

  Missä se punapääoman liiketoiminta on, kun mitään muuta ei ole jäljellä kuin veroparatiisissa toimiva ay ja tukiaisilla pelaava vuokra-asuntotuotanto. Verovähennyksetkään ei riitä punapääomalle, pitää olla verovapaus. Kalliiksi tulee duunaripololle, jo 4k€ vuodessa menee veroparatiisiliikkeelle, 40v työuran aikana tuolla rahalla maksaisi 50% lisää eläkettä. Nyt rahat menee herrain persiiseen ja Riku Aalto pyyhkii ihraa suupielistä ja kirjoittaa taas ensivuonna entistä isomman laskun.

  Visakallo Visakallo

  Olihan se kieltämättä iso summa, minkä säästin, kun aikoinaan palkkatöissä ollessani kuuluin vain työttömyyskassaan. Säästöllä maksoin pankille omaeläkettä, jota olen nyt jo yli vuodenpäivät nauttinut. Olen ratkaisuuni oikein tyytyväinen.

  Tolopainen

  Ei ole mikään ihme, että Loimaan kassassa on 480000 jäsentä, työttömyysturva maksaa hiukan yli 100€ vuodessa. Ja palkkaa työnantaja perinteisesti maksaa liittoon kuulumattomalle hiukan enemmän eli tulee voita molemmille puolille leipää.

  Metsänmies

  Olen pitänyt aina Visakalloa fiksuna henkilönä. Nyt on kuitenkin pakko kyseenalaistaa hänen toimintaa. Hän ei siis ole kuulunut ammattiliittoon, työttömyyskassaan kuitenkin. Samalla hän on kuitenkin nauttinut samoista työehtosopimuseduista, mistä ammattiliittoon kuuluvatkin. Nämä työehtosopimukset on neuvoteltu ammattiliittojen toimesta ja ammattiliittoon kuuluvien ,maksavien jäsenten avulla.

  Tolopainen

  Miksi eivät poista yleisitovuutta kirveelläkään tyrkyttävät ilmaiseksi jäsenetuja. Ne on pakko ottaa vastaan yleissitovuudesta ei voi kieltäytyä.

  Visakallo Visakallo

  Aloitin palkkatyöt vasta 90-luvun alun laman jälkeen, joten jokainen kyllä ymmärtää, ettei ammattaliitot silloin enää työmiehen asiaa juuri ajaneet, johtajiensa asiaa sentään vielä.  2000-luvun alusta lähtien teinkin kaikki työt taas yrittäjänä.

  Tolopainen

  Eli 2000-luvun alussa tuntipalkkaan tuli nolla lisää. Pitkään se Visakallo on miettinyt töiden aloitusta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

  Visakallo Visakallo

  Juuri näin! Hyvä onni seuraa sellaista miestä, joka ei jätä mitään sen varaan.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 128)