Keskustelut Tekniikka Verotus

 • Tämä aihe sisältää 128 vastausta, 27 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten AvatarTolopainen toimesta.
Esillä 8 vastausta, 121 - 128 (kaikkiaan 128)
 • Verotus

  Työläis naapurini osti ensin mönkijän ja sitten viellä neliveto traktorin.

  Kysyisin vain? Voivatko muka vähentää metsä verotuksessaan niillä kaupassa käynnit ja leikit.

  Varsinkin kun heti naapurista löytyy tekijät koneineen tosi maksaville.

  AJOPÄIVÄKIRJA

 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kateus on varmaan myös syynä jk:n kovaan vastustukseen: jollain voi olla paremmat tuottoprosentit kuin itsellä. 🤣

  Puuki

  Paperi  on  hyvä keksintö. Ei tarvi tikulla ja sammaleella pyyhkiä  ainakaan jatkuvasti.  Kyllä se käy rahan painamiseenkin.  Paperirahalla ei tule yhtä helposti niitä heräteostoksia kuin muovirahalla maksaessa , eikä joudu ihan niin helposti pikavippikierteeseen johon moni on jäänyt nalkkiin.

  Autokauppiaalta tuli mainoskirje, jossa luki jotenkin niin että ”meidän sormi on aina teidän sykkeellänne” .  Luulin aluksi että olis tarkoitettu samaa kuin , että ”meidän käsi on aina teidän taskussanne ” (niin kuin kauppiaiden mielestä varmasti olisikin parasta) . Mutta tarkemmin ajateltuna ei se mainos sitä ihan suoraan ainakaan tarkottanut.     Juristinkin erottaa siitä, että sillä on aina molemmat kädet taskuissa – sinun taskuissasi.    Jos raha tulee tärkeimmäksi päämääräksi elämässä, niin se on tosi huono isäntä vaikkakin hyvä renki.   Ei koskaan saa tarpeeksi,  jos sitä alkaa keräämään vaikka muiden hommien vaihtoehtona.

  (Verotukseen tämäkään juttu ei liity kovin paljon mutta tapanahan onkin että keskustelun aiheessa ei pysytä kuin joskus välillä.  Mutta sanotaan vielä ap:kseen liittyen  että verottajan karttuisa käsi on varsinkin  autoilijoiden taskuissa ollut aina ja tiiviisti).

  PS    AJ  se paljasti sen salaisuuden jota on yritetty peitellä pitkään höpöttämällä ihan toisarvoisia metsän hoidosta !

  Per Ä Reikäs

  Puuki nostan hattua, hyvä kirjoitus se 🙂

  Tolopainen

  Ennustan tälle keskuspankkirahalle lyhyttä tulevaisuutta. Uudet rahat tulevat tilalle, niitä on jo tullutkin. Keskuspankkirahasta on tullut politiikan väline. Keskuspankit ovat juoksupoikia, joita poliitikot ohjaavat.

  Per Ä Reikäs

  Kuulemma rahaa enään tarvita ja velkoja maksella, varsinkaan toisten, mutta siis yksi kiva nätti hesan hempukkani mukaan rahaa tehdään vain koneilla, tokikaan työ koneilla, vain vain bitteinä, siis sitä luodaan tyhjästä.

  Euroopan unionin kasvava väestö tarvitsee uutta rahaa, a More, more more

  Joulukuuset onneksi vain tämä meidän Porvaristisen elämämme huvituksia.

  Per Ä Reikäs

  Pärreå aina pidä kovin vakavasti ottaa, vaikka korppi onnen lintuni onkin 🙂

  https://www.tunturisusi.com/voimaelaimet/korppi.htm

  Perko

  Verotus varten on  oma hallinto ja palstatilaakin,,

  Tolopainen

  Verojen maksu on perinteisesti kuulunut köyhälle kansalle, ei aatelistolle eikä papistolke, jotka ovat olleet saama puolella. Eihän rikkaat rikastuisikaan, jos  antaisivat tuloistaan joka vuosi puolet valtiolle tuloveroina ja vielä neljänneksen välillisinä veroina ja lopuksi puolet omaisuudesta perintöveroina.  Nykyisin aatelisten verovapaus on toteutettu veroparatiisien kautta. Suomen suurin veronkiertäjä Nalle W käy opastamassa meille nöyryyttä kapitalistin edessä. Vaikka kuitupuun hintakin on laskenut 30v yhä se on patruunalle liian kallista. Joka vuosi otetaan hankintamyyjältäkin jokin etu pois. Kun Etelä-Amerikasta puuta saa ilmaiseksi, miksi maksaa siitä Suomessakaan metsänomistajille.

Esillä 8 vastausta, 121 - 128 (kaikkiaan 128)